Forum Çöplüğü Katagorisinde ve Atık Forumunda Bulunan 4 yaşındaki çoçuğun yaptığına bakın :( Konusunu Görüntülemektesiniz.=>televizyonları arıza yapan bir aile tamirci çağırmış tamirci gelip tv nin arkadasını açmış ki bir sürü ekmek kırıntısı..tabi kimin yaptığını ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
| |
Cevap: 4 yaşındaki çoçuğun yaptığına bakın :( ayy canım benim yaa... ne kadar anlayıslı bi cocuk... bu ilerde angelina jolie gibi evlat da edinir garibim... | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
Cevap: 4 yaşındaki çoçuğun yaptığına bakın :( çok hasas bir konuya temas etmişsin güzel kardeşin çocuk kimbilir ne kadar etkilendi ancak aklı o kadar yetmemiş yetse neler yapacak kim bilir | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
Cevap: 4 yaşındaki çoçuğun yaptığına bakın :( Bu konu daha önceden de açılmıştı.. zannımca yeri de sanki bura değil hakiyeler gibi ama tabi uygun gördüğün yer bura diyorsan o başka İkinci olarak temas edeceğim konuda bu kısa hikayeyle ilgili.. açıkçası böyle hikayelere inanmıyorum pek.. ama gerçekten yapılmışsa ben o çocuğu kutluyorum ama bu bence pek de iyi bişey değil çok duygusal olunması da sakıncalı değil mi? neyse sonuç itibariyle 'doğru ise' güzel bi hikaye teşekkürler | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | |||
| |
Cevap: 4 yaşındaki çoçuğun yaptığına bakın :( Alıntı:
tşkürler yorum için allah razı olsun | |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
Cevap: 4 yaşındaki çoçuğun yaptığına bakın :( cucuk o yasında bu kadar dusunceli iken afrikadaki bir fotografcı kafasının ustunde akbabalar ucan ac ve susuz bir afrikalı cocuga yardım edeceğine resmini cekip unlu oluyor . (Her ne kadar intihar etmiş olsada ...) | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
Cevap: 4 yaşındaki çoçuğun yaptığına bakın :( ayy nekadar ince ruhlu bir çocuk yha.belki gerçek değil bu olay ama kendimi düşündüğüm zaman çok utandım yha..okadar bile düşünemiyoruzz | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Forum Çöplüğü Katagorisinde ve Atık Forumunda Bulunan 4 yaşındaki çoçuğun yaptığına bakın :( Konusunu Görüntülemektesiniz.=>televizyonları arıza yapan bir aile tamirci çağırmış tamirci gelip tv nin arkadasını açmış ki bir sürü ekmek kırıntısı..tabi kimin yaptığını ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |