Forum Çöplüğü Katagorisinde ve Atık Forumunda Bulunan öpüşme rekoru Konusunu Görüntülemektesiniz.=>1 Eylül Dünya Barış Günü'nde Bodrum'da Öpüşme Rekoru denemesi yapılacak.. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Kural, ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
| |
bu nasıl bir yarışma olcağını çok merak ettim sevgi olduktan sonra sorun olmaz galiba | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
|
Üye No: 373
İsim: Eren Can Özfırat Yaş: 18 Nerden: Alayından |
Bizde katılsak mı birini bulup | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
ilgnçç ![]() ...![]() bakalım kırablcklermi rekor | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
inşallah kırarlarda o kadar insan boşuna öpüşmez ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
Sabaha Kadar Valla ![]() :P:P | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
yarısmaya katıLabiLeceim bi eş arıyorum ![]() ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
ülkemiz zaten adam gibi bişeyle Guinness rekorlar kitabına giremiyo ne bu şimdi ortadoğu birbirine girmiş pkk ya hergeçen gün daha fazla şehit veriyoruz ülkenin durumu borçlarla dönüyo işsizlik hat safa da millet birbirini sokakta 5 YTL için bıçaklıyo eğitim öğretim sistemi berbat ülkede laiklik tartışılır olmus biz hala yok öpüşmeden yok Guinness ten bahsediyoruz hala anlamadınız mı bu olumsuzlukları görmememizi istiyolar gözlerimizi kör etmeye çalışıyolar ARKADAŞLAR biraz uyanık olalım vatan için ülke için eğer biz gençler savaş vermezsek kim korucak bu ülkeyi size soruyorum artık çıkartalım şu at gtözlüklerini | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
|
Üye No: 30
İsim: Oğulcan Öztürk Yaş: 16 Nerden: Samsun-TbaL Ruh Halim: |
yasquna hak wermenin yanında bişeyde ben solemek ıstıorum..bu kaadar tanıtım yolu warken opusmekle ulkemızı tanıtmak hele de nufusumuzn %99u musluman ıken bnce cok yanlıs ve sacma.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
| ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Forum Çöplüğü Katagorisinde ve Atık Forumunda Bulunan öpüşme rekoru Konusunu Görüntülemektesiniz.=>1 Eylül Dünya Barış Günü'nde Bodrum'da Öpüşme Rekoru denemesi yapılacak.. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Kural, ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |