Tebrikler,Kutlamalar Katagorisinde ve Ayın Üyesi Forumunda Bulunan Agustos 2007 Konusunu Görüntülemektesiniz.=>vayy kankam tebrikler gerçi ayrı olarak sedadan öğrendiğim bilgiyle tebrik etmiştim ama yine ediyorum )tebrikler asudem.....
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #11 (permalink) |
| İş Bilen Üye ![]() |
vayy kankam tebrikler gerçi ayrı olarak sedadan öğrendiğim bilgiyle tebrik etmiştim ama yine ediyorum )tebrikler asudem.. |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #12 (permalink) |
| - Yardımcı Admin - ![]() |
tbrikler asude |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 (permalink) |
| Moderator ![]() |
arkadşLar tkrrdan saoLun daa kndimi bööLe öss trkie derecesi yapmş gbi hissettm yaw... ![]() ![]() ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 (permalink) |
| ...batdünyabat! ![]() |
kıskandmmm... ![]() ![]() tebrikLer asude ama gerçktnnn hakediodnnn... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #15 (permalink) |
| 3278 ![]() Blog Başlıkları: 24 |
şımar asude şımar ehuhauz saka sı bı yana da harbıden 1205 kullanıcıya ulasmısız saka maka sende 29.muzsun acılalı beri bizlerlesin tekrardan tsk ![]() aslında asude ile senın aradan da cok gıdıp geldım ama o piti piti sonucu asude kazandı sende sıtenın en cok online kalanları arasındasın tskler sanada Konu AnesTetiC tarafından (04-09-2007 Saat 08:43 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood Yapmayınız! |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #16 (permalink) |
| ...batdünyabat! ![]() |
|
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #17 (permalink) | |
| Moderator ![]() |
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() eet açıLdıından beri sizLeim cidden...![]() furkan sitei kuruodu nickine yazmştı snra da bana sööLemşti...![]() way beee amma zamn geçti üstnden....![]() forumojen de yaşLanmş yhaa....![]() ![]() ![]() hem ben sadece forumojenLi diiLm biLiosun... ![]() tbaLe geLiceimi öörendiim günden beri tbaL.net.tc forumojen ws hangi forum açıLırsa geLiorm.... Konu asude tarafından (08-09-2007 Saat 09:12 PM ) değiştirilmiştir.. | |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #18 (permalink) |
| Moderator ![]() |
tebrikler ![]() hak eden kazandı bu sefer ne zmn son yazılanlara baksan asude vardı bi sürü de konu açtı |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #19 (permalink) |
| in the end... ![]() |
tebrikler asudee..!!! ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #20 (permalink) |
| Moderator ![]() |
helal olsun asude.ama doru dıyon bunu hakettin okulun her sitesin de vardın.okulda ne olsa asude den öğreniyodum sınıfta sonra nerden öğrendin diye sorunca.....alışılmış cvp ı veriyodu....forumdan. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Tebrikler,Kutlamalar Katagorisinde ve Ayın Üyesi Forumunda Bulunan Agustos 2007 Konusunu Görüntülemektesiniz.=>vayy kankam tebrikler gerçi ayrı olarak sedadan öğrendiğim bilgiyle tebrik etmiştim ama yine ediyorum )tebrikler asudem.....
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |