ForumOjen Özel Katagorisinde ve Benim Sayfam Forumunda Bulunan Microsoft Kimdir Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Merhaba ArkadaşLar : Mehmet SemizOğLu Ben Kimlikde 18.Kasım.1976 Aslen 11.Kasım.1974 Sakarya Adapazarı DogumLuyum Aslen Ordu'nun Akkuş İlçesine Baglı Haliluşağı Köyündenım ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() |
Merhaba ArkadaşLar : Mehmet SemizOğLu Ben Kimlikde 18.Kasım.1976 Aslen 11.Kasım.1974 Sakarya Adapazarı DogumLuyum Aslen Ordu'nun Akkuş İlçesine Baglı Haliluşağı Köyündenım Kendı İnşaat Şirketimizde Kalfa oLarak Calısmaktayım Irc Hayatıma Ilk Olarak 1997 Superonlinede Basladım Kapanana KAdar ORda Devam Ettık Daha Sonra Kapanınca Irc.Ayna.Org da 2 yıl NEtwork Admın Olarak Görev aldım Daha Sonra Zurna neT de 1,5 Yıl Servıces Admın Lık Yaptım bu Da yetmedı ve 2003 de Kendı Serverımı Dostyeri.Org Acdım ve 2 sene Acık kalan Server ve Forumumda 11,000 Uyeye ulasdım Daha Sonra Sıkıldım ve 2005 de Bu IRCD hayatıma Son Verdım 2005 Temmuzda Evlenmeye Karar verdım. Dugunden Sonra Nasıl oldu bılmem Arkadasların cok yogun ısteklerıyle Tekrar IRCD ye gerı dondum SımdıLErde ResiTaL Nicki ile Heryerde Dolasıyorum Sunucu Yada Forum Acarmıyım Bılmem ama Arayan benı heryerde bulabılır. irc.Superonline.com : resitaL irc.kelebek.gen.tr : resiTaL irc.zurna.net : resitaL irc.geveze.net : resitaL irc.muhabbet.net : resiTaL irc.Doruk.net : resiTaL irc.Kelebek.Org : resiTaL irc.Sohbetleask.com : ResitaL : Dj olarak Aktıf Gorevdeyım Arkadasların sunucusudur |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| Microsoft Üyemize Konusu İçin Teşekkür Edenler | emin_47 (22-03-2008) |
| | #2 (permalink) |
| Zahiri Admin ![]() |
Seni tanımıyan mı var oaralarda namın buyuk tıpkı bir zaman lar Junkie diye biri vardı onun gibi ![]() ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() |
Tesekkurler KhirsaH Belkı Tanımayanlar Vardır Dıye Kendımı Tanıtayım Dedım . |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() |
memlun oldum |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 (permalink) |
| Teorim,Teorin,Teorimiz her neyse sen unutma!.. ![]() ![]() Blog Başlıkları: 7 |
inşaat benim ilgi alanım bende müh olacam inş okul biterse ama kalfalar :d daha fazla para alıyorlar sende onlardan mısın yoksa |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() | Cevap: Microsoft Kimdir
evt Ferhatx bende kalfa olanlardanım Allaha sukur iyi de kazanıyoruz Allah Arttırsın diyelim kardeşim |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 (permalink) |
| NightHawk ![]() | Cevap: Microsoft Kimdir
hıım memnun oldum |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 (permalink) |
| NightHawk ![]() | Cevap: Microsoft Kimdir
|
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 (permalink) |
| SEVGİYE HASRET ![]() | Cevap: Microsoft Kimdir
teşekkurler |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 (permalink) |
| Banned ![]() | Cvp: Microsoft Kimdir
tanışmak isterim bnm özqeçmişi de okursan ii olur..qüzel işler yaparız |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve Benim Sayfam Forumunda Bulunan Microsoft Kimdir Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Merhaba ArkadaşLar : Mehmet SemizOğLu Ben Kimlikde 18.Kasım.1976 Aslen 11.Kasım.1974 Sakarya Adapazarı DogumLuyum Aslen Ordu'nun Akkuş İlçesine Baglı Haliluşağı Köyündenım ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |