ForumOjen Özel Katagorisinde ve Benim Sayfam Forumunda Bulunan Photo upload etmek icin Konusunu Görüntülemektesiniz.=>a girin cıkan sayfada browse'ye tıklayıp,upload edeceğiniz resmi secin . Host it e basın . Resim upload edildikten sonra cıkan ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 (permalink) |
| Çalışkan Üye ![]() | Photo upload etmek icin
a girin cıkan sayfada browse'ye tıklayıp,upload edeceğiniz resmi secin . Host it e basın . Resim upload edildikten sonra cıkan sayfada hotlink for forums(1) i secin ve oradaki link i kopyalayıp forumojendeki msj bolumune yapıstırın . yardımcı olabildiysem ne mutlu |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| MR.FrK Üyemize Konusu İçin Teşekkür Edenler | YaSiN (20-06-2007) |
| | #2 (permalink) |
| Çalışkan Üye ![]() |
amah bunu nie buraa acıosun taam arkadasına yardm ama bunlar vardı zatn.. bilal acmıstı.... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
| CıLqıN MoD :p ![]() |
ömer abi accam dedin de bu buraya olmazki ya yardım böLümüne ![]() ![]() ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (permalink) |
| Çalışkan Üye ![]() |
ya yagmur gibiler icin ben buraya actım bilen girmesin canım |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 (permalink) |
| LiNCoLN ![]() Blog Başlıkları: 1 |
ama olmas ki |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 (permalink) |
| Çalışkan Üye ![]() |
bütün arklarım bana nasıl photo upload ediyon diyodu mecbur koydum . Bilal abi gelince benim konuyu silsin yardım bolumundeki konuyu buraya alsın . O zamana kadar dursun |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 (permalink) |
| Çalışkan Üye ![]() | takılıyorum
|
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 (permalink) |
| - ? - ![]() |
sorun değil konu sabitlendi yinede yapamayan arkadaşlarım olursa baslık altında sorarlarsa bılenlerde yanıtlar .. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve Benim Sayfam Forumunda Bulunan Photo upload etmek icin Konusunu Görüntülemektesiniz.=>a girin cıkan sayfada browse'ye tıklayıp,upload edeceğiniz resmi secin . Host it e basın . Resim upload edildikten sonra cıkan ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |