Karma Konular Katagorisinde ve Genel Kültür Forumunda Bulunan Düğmelerin Cinsiyete Göre Yeri Konusunu Görüntülemektesiniz.=>gömlek düğmelerinizin yeri cinsiyetinize göre değişiyor.. üstelik erkeklerin düğmeleri sağda ve bu yüzden iliklenmesi kadınlarınkilere oranlar daha kolay.. ne büyük ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
| |
Cevap: Düğmelerin Cinsiyete Göre Yeri hehe cok ilgnç ve hoşmuşş..aslında hep merak etmiştm bu düğme yeri meselesini | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
Cevap: Düğmelerin Cinsiyete Göre Yeri Biz Kendi işimizi kendimiz Görüyoruz | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
Cevap: Düğmelerin Cinsiyete Göre Yeri zamanın hanfendileri işte... (: | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
Cevap: Düğmelerin Cinsiyete Göre Yeri bunu biliyordum ben hatta ilgi çekmez diye konuyu açmamıştım ama tabi bakınız meraklı kesim hemen kendini belli ediyor kutluyorum ![]() teşekkürler bilalcim | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
Cevap: Düğmelerin Cinsiyete Göre Yeri hiç dikkatimi biLe çekmemişti yaLnız bu düğme oLayı.. ![]() ![]() iLginçmiş.. ![]() sağoL biLaL.. ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
Cevap: Düğmelerin Cinsiyete Göre Yeri bizim dukkana okul zamanı kızlar gelıyor dık yaka gomlek ıstiyor bı ara bende dukkandaydım kız ıcın olanlarından kalmamıstı erkek gomleklerınden verdım kız tısortunun ustune denerken bana baktı bunun dugmelerı nıye ters dedı bende orda ogrendım (: | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
Cevap: Düğmelerin Cinsiyete Göre Yeri öyle bi olay mı varmış bee:| ilk kez duyuyorum. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
Cevap: Düğmelerin Cinsiyete Göre Yeri ulen bizi hep eziyolar yaw bizi giydiren neden olmamıs | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
Cevap: Düğmelerin Cinsiyete Göre Yeri sonraki zamanlarda da bırak sizi giydirmeyi ayaklarınız yıkar olmuş kadınlar:Z:Z:Z:Z sus konuşma patlatcam ağzına ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Genel Kültür Forumunda Bulunan Düğmelerin Cinsiyete Göre Yeri Konusunu Görüntülemektesiniz.=>gömlek düğmelerinizin yeri cinsiyetinize göre değişiyor.. üstelik erkeklerin düğmeleri sağda ve bu yüzden iliklenmesi kadınlarınkilere oranlar daha kolay.. ne büyük ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |