Resimler Katagorisinde ve Diğer Resimler Forumunda Bulunan Duvarkağıtları... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Telefonunuzun renk düzenini de bunlara göre ayarladığınzda harikalar yaratabilirsiniz.. en çok kullandığımız şeylerden birisi olan telefonda insan bazen güzel şeyler ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
| |
Duvarkağıtları... Telefonunuzun renk düzenini de bunlara göre ayarladığınzda harikalar yaratabilirsiniz.. en çok kullandığımız şeylerden birisi olan telefonda insan bazen güzel şeyler görmek istiyor.. ben çoğunu beğendim (: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
| |
Cevap: Duvarkağıtları... oooo gerçekten çok güzeller var... teşekkürler canım | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
Cevap: Duvarkağıtları... güzeller... bi kac tanesini kopyaladım pc me zaten hemen | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
|
Üye No: 4800
İsim: <<<Hilal>>> Yaş: 15 Nerden: :::::tBaL::::: Ruh Halim: |
Cevap: Duvarkağıtları... telefonumun duvar kağıdını asla değiştirmem ama masaüstünde süper oldular | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
Cevap: Duvarkağıtları... ben telefonuma da masaüstüme de yaptım sondan 5. masaüstünde çok şekil durdu | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
Cevap: Duvarkağıtları... Sondan 5 Bencede Güzel ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
|
Üye No: 86
İsim: esra cesaretli Yaş: 16 Nerden: tbal=) Ruh Halim: |
Cevap: Duvarkağıtları... masaüstünde harika duruyo bazıları.. tesekkürler.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
Cevap: Duvarkağıtları... biraz kızlar için mi ne ? | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
Cevap: Duvarkağıtları... bende niye hicbiri acılmadı? | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Resimler Katagorisinde ve Diğer Resimler Forumunda Bulunan Duvarkağıtları... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Telefonunuzun renk düzenini de bunlara göre ayarladığınzda harikalar yaratabilirsiniz.. en çok kullandığımız şeylerden birisi olan telefonda insan bazen güzel şeyler ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |