Video Katagorisinde ve Diğer Videolar Forumunda Bulunan Bilinçsizce sağlık müdahalesi Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Yabancı bir video sitesinde dolasırken karsıma cıkan bu video yu izlim dedim izlerken de bu gibi bilinçsizliklerin sadece Türkiye de ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | |||
| Bilinçsizce sağlık müdahalesi Değerlendirme: (0 votes - average) Yabancı bir video sitesinde dolasırken karsıma cıkan bu video yu izlim dedim izlerken de bu gibi bilinçsizliklerin sadece Türkiye de yasanmadıgını dusundum ancak sese bir kulak vereyim dedim ve yanıldıgımı anladım ...
__________________ 7/24-2 Offline (: | ||||
| Görüntüleme: 45 | ||||
| | #2 | ||
| |
Cevap: Bilinçsizce sağlık müdahalesi off offf biz bu görüntülerden kurtulabilecekmiyiz acaba günün birinde.. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
Cvp: Bilinçsizce sağlık müdahalesi ümidediyoruz ..... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
Cvp: Bilinçsizce sağlık müdahalesi bu nedir yaa hangi çağda yaşıyoruz tam bir utanç kaynağı bu görüntülerin bir an once sona ermesnı ıstyrm yaa bu ne rezilliktir!!! | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Video Katagorisinde ve Diğer Videolar Forumunda Bulunan Bilinçsizce sağlık müdahalesi Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Yabancı bir video sitesinde dolasırken karsıma cıkan bu video yu izlim dedim izlerken de bu gibi bilinçsizliklerin sadece Türkiye de ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |