Video Katagorisinde ve Diğer Videolar Forumunda Bulunan Cristiano Ronaldo da Kim ? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>[Linkleri Sadece ForumOjen Aile Fertleri Görebilir ] izleyin karar verin Ronaldo mu Quaresma mı ?...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 |
| Cristiano Ronaldo da Kim ? Değerlendirme: (0 votes - average) | |
| Görüntüleme: 85 | |
| | #2 | ||
|
Üye No: 8
İsim: YunuS Yaş: 17 Nerden: f*ck oss Ruh Halim: |
Cevap: Cristiano Ronaldo da Kim ? tabiki ronaldo olm neyin tartısmasını yapıonuz adam rekorları altını üstüne getirdi tartışan tüm arkadaşlarım benle bu konuyu tartışmayı kesti bende ronaldodan ümidi kestim artık herkes ronaldoyu benimsedi oysaki 2 yıla kadar adını bilen yoktu | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
Cevap: Cristiano Ronaldo da Kim ? videoyu izlemedin galiba | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
|
Cevap: Cristiano Ronaldo da Kim ? bu videoyu senden önce izledigime eminim ronaldo nun yüzlerce bu tip videoları var sende onları izle ronaldo her yönüyle quaresmadan üstün bir futbolcu.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||||
| |
Cevap: Cristiano Ronaldo da Kim ? Alıntı:
Cünkü Biz Ronaldonun Sporting Lizbon da Oynadıgı Günleri Hatırlıyoruz ![]() Alıntı:
Konu No_Winston tarafından (24-08-2008 Saat 07:16 AM ) değiştirilmiştir.. | ||||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
Cevap: Cristiano Ronaldo da Kim ? ya ben ronaldonun daha başarılı olduğuna katılıyorum zaten ama benim iddaam quaresma ronaldodan daha yetenekli | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
|
Cevap: Cristiano Ronaldo da Kim ? bizde hem başarıLı hem yetenekLi dioruz 2 si bir oLamıo muymuş | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
Cevap: Cristiano Ronaldo da Kim ? quaresmada belki başarı yok ama ilerde o da olur | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Video Katagorisinde ve Diğer Videolar Forumunda Bulunan Cristiano Ronaldo da Kim ? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>[Linkleri Sadece ForumOjen Aile Fertleri Görebilir ] izleyin karar verin Ronaldo mu Quaresma mı ?...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |