saDece avrupa yakasını izlERim diğerleri saçma geliyooo......
saDece avrupa yakasını izlERim diğerleri saçma geliyooo......
burhangs Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olmanız Gerekmektedir Kayıt İçin Tıklayın ! ]
abi bilmediinize inanamıorum yaa..grey's anatomiden çalıntı yaa doktorlaarr..ööle tıp dizisi istiosanıızz cnbc-e de E.R. ı izliin derim ben..hem bu çok sahte yaa..iki bölümde aşkı koydular diziyee..resmen ameliyatta bakışıolar falan..çok komikk..![]()
sen nerden biliyorsun grey's anatomy yi?
3rK Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olmanız Gerekmektedir Kayıt İçin Tıklayın ! ]
nie bilmiimm..tıpla ilgili ne dizisi warsa bilirim benn dermişimm..
![]()
o zaman tamam....
ya ben izlemıom ama galiba kutsi bundaydı çok manyak bi çocuk yaaa çok super yani allah sahibine baıslasın bide avrupa yakasındaki tanrı verdiyi![]()
Duydumki çok pişmanmışsın gecen göz yaşıyya dolmuş sana deli gibi aşıkken tükettiğin bu kalbe yan seni çook sevmiştim inan...
sana gözü gibi bakarken kaybettiğin aşkına yan seni cnm bilmiştim inan........
3rK Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olmanız Gerekmektedir Kayıt İçin Tıklayın ! ]
![]()
![]()
![]()
![]()
tuçee Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olmanız Gerekmektedir Kayıt İçin Tıklayın ! ]
eet kutsi de war..![]()
kutsii pek sewmem ama avr yakasındaki tanrıwerdi küsell bakk..
eeee tabi tanrı verdii daa çok seviom ,,,,,,
Duydumki çok pişmanmışsın gecen göz yaşıyya dolmuş sana deli gibi aşıkken tükettiğin bu kalbe yan seni çook sevmiştim inan...
sana gözü gibi bakarken kaybettiğin aşkına yan seni cnm bilmiştim inan........
tanrı verdi aynı beniştesel hesaabı
![]()
ÖSS...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)