+ Konuyu Cevapla
Sayfa 1 / 7 1 2 3 4 5 ... SonuncuSonuncu
Toplam 68 Sonuç Bulundu.Gösterilen Sonuçlar 1 / 10

Konu: Hatırla Sevgili

Geçerken Uğradım gülşn is on a distinguished road gülşn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    0
    Aldığı Teşekkür: 0

Thumbs up Hatırla Sevgili

türkiye'de yapılmış en ii dizilerden birisidir. konusu; esasen bir aşk hikayesini anlatıyor olsa da fonda 60 darbesindeki türkiyenin siyasi yapısı anlatılmaktadır. yakın tarihimizle ilgileniyorsanız mutlaka izlemelisiniz. oyuncularıyla yönetmeniyle gerçekten kaliteli bir dizi.
    valla ben çok beğenerekten izliyorum herkese de tavsiye eder, kaçırmayın derim..

cR
    cR isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    JoGaBoNiTo cR has a spectacular aura about cR has a spectacular aura about cR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    8
    Aldığı Teşekkür: 59
    izlemedim ama baya övmüşsün bakarım
    ÖSS...

Tecrübeli Üye burhangs will become famous soon enough burhangs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    7
    Aldığı Teşekkür: 14
    ya çok dizi izlemem ama aşk sahnelerini değil de genelde darbe sahnelerini izliyorum diğer zamanlarda CUma Msnde ooluyom da

Kadrolu Üye The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    920
    Aldığı Teşekkür: 669
    Hiç izlemedim ama güzel diyosanız güzeldir.Çirkin diosanız çirkindir

Kıdemli Üye gAm-zEdE is just really nice gAm-zEdE is just really nice gAm-zEdE is just really nice gAm-zEdE is just really nice gAm-zEdE is just really nice gAm-zEdE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    129
    Aldığı Teşekkür: 101
    ya ben geçn hafta bi raslantı sonucu izledm adnan menderesin idamını süpr yapmışlardı tuttum bu diziyi
    ' ISTANBUL '

bENiM sÖyLeMeK iÇiN ÇıRPıNdıĞıM gEcELeRdE,
    SiZ YoKTuNuZzZzZ...!

Bağımlı Üye tuçee will become famous soon enough tuçee will become famous soon enough tuçee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    12
    Aldığı Teşekkür: 5
    ya dizilerde hamilelik moda.... biri naparsa öbürüde aynisini yapıo..... baydı buda

Duydumki çok pişmanmışsın gecen göz yaşıyya dolmuş sana deli gibi aşıkken tükettiğin bu kalbe yan seni çook sevmiştim inan...
    sana gözü gibi bakarken kaybettiğin aşkına yan seni cnm bilmiştim inan........

Kadrolu Üye The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT has a brilliant future The JusT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    920
    Aldığı Teşekkür: 669
    izledim bu hafta güzel film.

BAK SEEN SessiZ_İsyanKaR isimli üye Tecrübe para puanını kapatmıştır. SessiZ_İsyanKaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    77
    Aldığı Teşekkür: 165
    Blog Başlıkları
    1

aslında

aslında bu film gerçekleri anlatıyor ama hiçbirşeye körü körüne bağlanmayalım
    :YALAN DÜNYA ÜZERİNE KURULMUŞ SAHTE ROLLERİNİZİ OYNAMAKTAN VAZGEÇİN DOĞRU DÜNYA ÜZERİNE KURULMUŞ GERÇEK ROLLERİNİZİ OYNAYIN...

Tecrübeli Üye İzMiRDeLiSi has a spectacular aura about İzMiRDeLiSi has a spectacular aura about İzMiRDeLiSi has a spectacular aura about İzMiRDeLiSi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    130
    Aldığı Teşekkür: 67

Thumbs up

haklısın ama kendini filme kaptırdın mı gidio vallahi hem tarihi açıdan hem de romantik olarak HARİKA bir film ayrıca kadrosu MÜKEMMEL

Moderator invader7474 is a splendid one to behold invader7474 is a splendid one to behold invader7474 is a splendid one to behold invader7474 is a splendid one to behold invader7474 is a splendid one to behold invader7474 is a splendid one to behold invader7474 is a splendid one to behold invader7474 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    114
    Aldığı Teşekkür: 137
    çok güze lgerçekte...oo yılları çok güzel yansıtıyomuş....
    SENİNLE AĞLADIK SENLE GÜLDÜK BİZ
    SEVDAMIZ UĞRUNA CANLAR VERDİK BİZ

SİYAHIN ZİNDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK
    HERKESE NASİP OLMAZ
    BEŞİKTAŞLILIK

+ Konuyu Cevapla
Sayfa 1 / 7 1 2 3 4 5 ... SonuncuSonuncu

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread