Sinema / Tv Katagorisinde ve Diziler & Reklamlar Forumunda Bulunan e.r. Konusunu Görüntülemektesiniz.=>1994 yılında ER yayına başladığında televizyon tarihinin geri dönülmez evrelerinden biri de başladı. Gösterime girdiği ilk sezon ABD’de tüm ratingleri ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
e.r. 1994 yılında ER yayına başladığında televizyon tarihinin geri dönülmez evrelerinden biri de başladı. Gösterime girdiği ilk sezon ABD’de tüm ratingleri alt üst eden dizi daha önceki hastane dizilerinin başaramadığını başararak türe yepyeni bir atılım getirdi. Chicago’da bir hastanenin acil servisini her yönüyle ekrana taşıyan ER’ın hikayeleri öncelikle doktorlar, hemşireler, tıp öğrencileri ve diğer hastane personeli üzerine yoğunlaşıyor. İkincil öykü çıkış noktası ise hastaların yaşadığı problemler. yine cnbc-e den süpper ötesi bi dizi diiimm ben sizee............çooooookkk sefioruummm........ ![]() | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
| |
Ben rastladıımda izliom cok güzel bi zenci var herkese karşı cıkıo ama kıl oldum ona Pratt mı ne adı | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
coooooooooooookkkk guzellllllllll bı dızııııııııııııı hastaneyı tam olarak anlatan tek dızı | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
| ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
annem sayesınde ızlemeye basladım bu dızıyı gecen sene de takıp edıodum ama bu sene kactı yaa dr john carter a noldu nere gıttı o adam nıe yok bırı soylesın cok meraktayım | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Sinema / Tv Katagorisinde ve Diziler & Reklamlar Forumunda Bulunan e.r. Konusunu Görüntülemektesiniz.=>1994 yılında ER yayına başladığında televizyon tarihinin geri dönülmez evrelerinden biri de başladı. Gösterime girdiği ilk sezon ABD’de tüm ratingleri ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |