Sinema / Tv Katagorisinde ve Diziler & Reklamlar Forumunda Bulunan HAKKINI HELAL ET! [[kopucaksınız]] :D:D:D:D Konusunu Görüntülemektesiniz.=>cnbc-e'de yayınLanan "my name is earL" ü izLienLer yada biLenLer varsa bu haberi duyunca güLmekten öLückLer bnce.... çnkü bana ööLe ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
HAKKINI HELAL ET! [[kopucaksınız]] :D:D:D:D cnbc-e'de yayınLanan "my name is earL" ü izLienLer yada biLenLer varsa bu haberi duyunca güLmekten öLückLer bnce.... ![]() çnkü bana ööLe oLdu![]() durun habere geçiim........ )samanyoLu adLı türk kanaLımızda bi dizi başLamış((ya da başLiicakmş tam biLmiorm orasını))........nyyyse dizinin konusu şööle......murat adLı bi vatndaş hapisten çıkıo ve eskiden üzdüü kşiLerin heLaLiini aLmk istioo....... yaani konu "my name is earL" den çaLıntıı......!! nyyse tmm güseL bi konudur aL yap türkLer de bööLe bi dizi görsün vs vs ama başroLdeki murat da earL'ün ayyyyyyynısıııı.................... ![]() ![]() nyyse benm asıL koptuum kısmına geLiiiim.......fiLmin adı HAKKINI HELAL ET.......................................... : lol:![]() ![]() yaani gerekten bi isim bi dizie bu kadr mı cuk oturur yhaaa...........![]() ![]() ![]() my name is earL de neymş...........huhhhh..........![]() ![]() :lo l:[Linkleri Sadece ForumOjen Aile Fertleri Görebilir ] bu Linkte iki dizinin de resmini görebiLirsinis......... ) ![]() ![]() | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
| |
evet dün akşam karşılaştım o dizi ilee güzeldi yaaa. belki benim adım murat olsaydı film bu kadar ilgi ceker miydi tartışılır... Film güzell hoşuma gitti..Bende yavaş yavaş helallik istesek daha önce üzdüğümüz hakkında konuştuğumuz insanlardan iyi olur aslında .. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
resım falan komık olmuş yaaa . uyarlama olayını aşmışlar | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
|
Üye No: 91
İsim: ~~BaYbuRtLu~~ Yaş: 20 Nerden: İş YeRiNDeN Ruh Halim: |
olay tamam neyse olurda ya adam aynı tipi nasılda tutturmuş süpeer yane ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
ehehe ilgnç valla ne diyim ama ben izlemedim tüh ühü | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
|
Üye No: 91
İsim: ~~BaYbuRtLu~~ Yaş: 20 Nerden: İş YeRiNDeN Ruh Halim: |
benim dün akşam öle bi gözüme takıldı maç arasında | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Sinema / Tv Katagorisinde ve Diziler & Reklamlar Forumunda Bulunan HAKKINI HELAL ET! [[kopucaksınız]] :D:D:D:D Konusunu Görüntülemektesiniz.=>cnbc-e'de yayınLanan "my name is earL" ü izLienLer yada biLenLer varsa bu haberi duyunca güLmekten öLückLer bnce.... çnkü bana ööLe ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |