Sinema / Tv Katagorisinde ve Diziler & Reklamlar Forumunda Bulunan YapRak dökümü Konusunu Görüntülemektesiniz.=>ben bu diziyi çok seviyorum keşke hergün yeni bölüm olsa acaba kaç bölüm sürer bu dizinin bütün bölümlerini izlemeyi ALLAH ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
| |
ben bu diziyi çok seviyorum keşke hergün yeni bölüm olsa acaba kaç bölüm sürer bu dizinin bütün bölümlerini izlemeyi ALLAH herkeze nasip etsin | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
| |
vala harika bi dizi ama kitabını okumuştum iyi bitmeyeceğini bildiğim için bi hayli üzüntülüyüm | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
ewet bende okudum kitabını onun için cok seviyorum bende .. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
süper bi film | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
| ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
Cevap: YapRak dökümü ilk önceleri izliyordum kitabı zaten mükemmel ama sürekli yemek yiyorlar en acı anlarında bile yine yemek yine yemek o kısımları kesseler gayet güzel olacak bence.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
Cevap: YapRak dökümü ben diziyi sevdim diye kitabını okumuştum ![]() ben de çok seviyorum yaa![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
Cevap: YapRak dökümü annemgil açtıkça bakıyorum. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
|
Üye No: 283
İsim: Seda Sağlık Yaş: 16 Nerden: TBAL Ruh Halim: |
Cevap: YapRak dökümü her zaman söylüyorum, neden kendi senaryoları için güzelim romanlarımızı kullanıyorlar anlamıyorum. konu saptıkça saptı, saçma sapan bir dizi oldu çıktı. başta iyiydi, hoştu ama bir seviye bu kadar da aşağı çekilmez. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| dökümü, yaprak |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Sinema / Tv Katagorisinde ve Diziler & Reklamlar Forumunda Bulunan YapRak dökümü Konusunu Görüntülemektesiniz.=>ben bu diziyi çok seviyorum keşke hergün yeni bölüm olsa acaba kaç bölüm sürer bu dizinin bütün bölümlerini izlemeyi ALLAH ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |