.ılılı. ForumOjen .ılılı.

Hatırla Sevgili idamla bitiyor

Sinema / Tv Katagorisinde ve  Diziler & Reklamlar Forumunda Bulunan  Hatırla Sevgili idamla bitiyor Konusunu Görüntülemektesiniz.=>'Hatırla Sevgili', bu akşam son bölümüyle ekrana geliyor. Serbest bırakılan Necdet, Yasemin'le konuşmak için adaya gider ve Ahmet'le aralarındaki dargınlığa ...

Geri git   .ılılı. ForumOjen .ılılı. > Karma Konular > Sinema / Tv > Diziler & Reklamlar

Kayıt ol Bloglar Üye Listesi Albümler Etiketler Arama Bugünki Mesajlar
Uyarılar

Alt 06-06-2008, 05:15 PM   #1 (permalink)
fenerliamigo

bozayı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 2384
İsim: giray
Konuları: 65
Blog Başlıkları:
Ettiği Teşekkür: 19
Aldığı Teşekkür: 107
Rep Puanı: 331
bozayı is a jewel in the roughbozayı is a jewel in the roughbozayı is a jewel in the roughbozayı is a jewel in the rough
Tükkandaki Parası: 538,00
Bankada: 4.061,28
Toplam Parası: 4.599,28
TFL Gönder

'Hatırla Sevgili', bu akşam son bölümüyle ekrana geliyor. Serbest bırakılan Necdet, Yasemin'le konuşmak için adaya gider ve Ahmet'le aralarındaki dargınlığa son vermelerini ister.Harun'u ele vermemek için konuşmayan Işık, serbest bırakılır. Gözaltı süresinde ağır işkence görmüştür. Işık'la Harun birlikte yurtdışına kaçmaya karar verirler. Ahmet, Defne ve Kemal Zeynep için de tek çözümün yurtdışına kaçması olduğuna karar verirler. Sahte pasaportu Kamil ayarlayacaktır. Ali, Tufan ve Salim'in tutukluluğu sürmektedir. Erdal Eren'i idamdan kurtarma çalışmaları sonuç vermez. Eren bir gece sabaha karşı tutuklu bulunduğu Mamak Askerî Cezaevi'nden alınıp idam edilir. atv / 22.10

Not:Hatırla Sevgili'yi izlemiyorum,seyredenler için bu konuyu açtım

bozayı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik Alıntı ile Cevapla
bozayı Üyemize Bu Mesajı İçin 2 Kişi Teşekkür Etti:
selam (07-06-2008), _aKy_ (07-06-2008)
Alt 06-06-2008, 06:16 PM   #2 (permalink)
Cadı Kazanı..!!

!-8['']5R4-! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 2019
İsim: !!!-8['']5R4-!!!
Konuları: 26
Blog Başlıkları:
Ettiği Teşekkür: 35
Aldığı Teşekkür: 24
Rep Puanı: 138
!-8['']5R4-! will become famous soon enough!-8['']5R4-! will become famous soon enough
Tükkandaki Parası: 2.009,00
Bankada: 20,10
Toplam Parası: 2.029,10
TFL Gönder
Cevap: Hatırla Sevgili idamla bitiyor

teşk. ederiz..böyle bitmesi kötü oldu ya..:S neyse izleyip görücez =)

!-8['']5R4-! isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik Alıntı ile Cevapla
Alt 06-06-2008, 06:24 PM   #3 (permalink)
daY-dRéaméR..!

..[ NazLı ].. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 1783
İsim: NazLı..
Konuları: 106
Blog Başlıkları:
Ettiği Teşekkür: 47
Aldığı Teşekkür: 119
Rep Puanı: 408
..[ NazLı ].. is just really nice..[ NazLı ].. is just really nice..[ NazLı ].. is just really nice..[ NazLı ].. is just really nice..[ NazLı ].. is just really nice
Tükkandaki Parası: 7.693,94
Bankada: 21.877,44
Toplam Parası: 29.571,38
TFL Gönder

tşkler.. bizi düşünmen ii olmuşş=))

bncede böyle bitmesi cok kötü=(

..[ NazLı ].. isimli Üye şuanda  online konumundadır   Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik Alıntı ile Cevapla
Alt 07-06-2008, 11:33 AM   #4 (permalink)
Tecrübeli Üye

yasemin!! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 267
İsim: ysmn...
Konuları: 28
Blog Başlıkları:
Ettiği Teşekkür: 112
Aldığı Teşekkür: 25
Rep Puanı: 107
yasemin!! will become famous soon enoughyasemin!! will become famous soon enough
Tükkandaki Parası: 3.060,73
Bankada: 0,00
Toplam Parası: 3.060,73
TFL Gönder

ya aslında tadında bıraktılar..önemli olan sevdiğimiz oyuncuları daha güzel projelerde görmek..dizinin bitmesiyle ilgili oyuncuların yorumlarını okudum:S...biraz hayal kırıklığına uğradım çünkü nerdeyse hepsi çok tarafsız olduklarını sölüyorlar....garipp....

ama çok özlicemmm.....

yasemin!! isimli Üye şuanda  online konumundadır   Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik Alıntı ile Cevapla
Alt 07-06-2008, 01:38 PM   #5 (permalink)
LiNCoLN

LiNCoLN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 442
İsim: Semih
Konuları: 482
Blog Başlıkları: 1
Ettiği Teşekkür: 133
Aldığı Teşekkür: 290
Rep Puanı: 1143
LiNCoLN has much to be proud ofLiNCoLN has much to be proud ofLiNCoLN has much to be proud ofLiNCoLN has much to be proud ofLiNCoLN has much to be proud ofLiNCoLN has much to be proud ofLiNCoLN has much to be proud ofLiNCoLN has much to be proud ofLiNCoLN has much to be proud of
Tükkandaki Parası: 27.525,36
Bankada: 4.980,84
Toplam Parası: 32.506,20
TFL Gönder
Blog Başlıkları: 1

tadında mı bıraktılar bence bu dizinin geçen sene bitmesi lazımdı

LiNCoLN isimli Üye şuanda  online konumundadır   Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik Alıntı ile Cevapla
Alt 07-06-2008, 01:44 PM   #6 (permalink)
Cadı Kazanı..!!

!-8['']5R4-! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 2019
İsim: !!!-8['']5R4-!!!
Konuları: 26
Blog Başlıkları:
Ettiği Teşekkür: 35
Aldığı Teşekkür: 24
Rep Puanı: 138
!-8['']5R4-! will become famous soon enough!-8['']5R4-! will become famous soon enough
Tükkandaki Parası: 2.009,00
Bankada: 20,10
Toplam Parası: 2.029,10
TFL Gönder

nee tadında bırakması yaa..=) asıl düşünceleri suanki zamana kadar getirmekmiş ama bazı seyler engel olmuşş.. ben gelmesini isterdim valla..herseyi öğrenmek süper bişe. sahsen bu dizi olmasaydı ben yakın geçmiş hakkında bişe bilemicektim yani bilirdimde bu yaşımda değil zamanla öğrenirdim..güzeldi yaa..tarafsızlık konusuna gelince oyuncuları geçtim senarist bile açıklama yapmış..ama tarafsızım demiyo..

!-8['']5R4-! isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik Alıntı ile Cevapla
Alt 08-06-2008, 10:35 AM   #7 (permalink)
Tecrübeli Üye

yasemin!! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 267
İsim: ysmn...
Konuları: 28
Blog Başlıkları:
Ettiği Teşekkür: 112
Aldığı Teşekkür: 25
Rep Puanı: 107
yasemin!! will become famous soon enoughyasemin!! will become famous soon enough
Tükkandaki Parası: 3.060,73
Bankada: 0,00
Toplam Parası: 3.060,73
TFL Gönder

Alıntı:
LiNCoLN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tadında mı bıraktılar bence bu dizinin geçen sene bitmesi lazımdı
ya zaten dizi başlayalı 2 sene oldu...güzel bitti güzel...ya belki siyasi olaylar devam edebilirdi ama dizideki aşk devam edemezdi etsede sıkardı artık çünkü yaseminle ahmetin başına gelebilecek her türlü felaket geldi valla..ikisinin de bir arada devam etmesi lazım olduğundan güzel yerde bıraktılar...BENCEE....

yasemin!! isimli Üye şuanda  online konumundadır   Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç  Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Sinema / Tv Katagorisinde ve  Diziler & Reklamlar Forumunda Bulunan  Hatırla Sevgili idamla bitiyor Konusunu Görüntülemektesiniz.=>'Hatırla Sevgili', bu akşam son bölümüyle ekrana geliyor. Serbest bırakılan Necdet, Yasemin'le konuşmak için adaya gider ve Ahmet'le aralarındaki dargınlığa ...

Seçenekler
Stil