Sinema / Tv Katagorisinde ve Diziler & Reklamlar Forumunda Bulunan Hatırla Sevgili idamla bitiyor Konusunu Görüntülemektesiniz.=>'Hatırla Sevgili', bu akşam son bölümüyle ekrana geliyor. Serbest bırakılan Necdet, Yasemin'le konuşmak için adaya gider ve Ahmet'le aralarındaki dargınlığa ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 (permalink) |
| fenerliamigo ![]() | Hatırla Sevgili idamla bitiyor
'Hatırla Sevgili', bu akşam son bölümüyle ekrana geliyor. Serbest bırakılan Necdet, Yasemin'le konuşmak için adaya gider ve Ahmet'le aralarındaki dargınlığa son vermelerini ister.Harun'u ele vermemek için konuşmayan Işık, serbest bırakılır. Gözaltı süresinde ağır işkence görmüştür. Işık'la Harun birlikte yurtdışına kaçmaya karar verirler. Ahmet, Defne ve Kemal Zeynep için de tek çözümün yurtdışına kaçması olduğuna karar verirler. Sahte pasaportu Kamil ayarlayacaktır. Ali, Tufan ve Salim'in tutukluluğu sürmektedir. Erdal Eren'i idamdan kurtarma çalışmaları sonuç vermez. Eren bir gece sabaha karşı tutuklu bulunduğu Mamak Askerî Cezaevi'nden alınıp idam edilir. atv / 22.10 Not:Hatırla Sevgili'yi izlemiyorum,seyredenler için bu konuyu açtım |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 (permalink) |
| Cadı Kazanı..!! ![]() | Cevap: Hatırla Sevgili idamla bitiyor
teşk. ederiz..böyle bitmesi kötü oldu ya..:S neyse izleyip görücez =) |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
| daY-dRéaméR..! ![]() | Cevap: Hatırla Sevgili idamla bitiyor
tşkler.. bizi düşünmen ii olmuşş=)) bncede böyle bitmesi cok kötü=( |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (permalink) |
| Tecrübeli Üye ![]() | Cevap: Hatırla Sevgili idamla bitiyor
ya aslında tadında bıraktılar..önemli olan sevdiğimiz oyuncuları daha güzel projelerde görmek..dizinin bitmesiyle ilgili oyuncuların yorumlarını okudum:S...biraz hayal kırıklığına uğradım çünkü nerdeyse hepsi çok tarafsız olduklarını sölüyorlar....garipp.... ama çok özlicemmm..... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 (permalink) |
| LiNCoLN ![]() Blog Başlıkları: 1 | Cevap: Hatırla Sevgili idamla bitiyor
tadında mı bıraktılar bence bu dizinin geçen sene bitmesi lazımdı |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 (permalink) |
| Cadı Kazanı..!! ![]() | Cevap: Hatırla Sevgili idamla bitiyor
nee tadında bırakması yaa..=) asıl düşünceleri suanki zamana kadar getirmekmiş ama bazı seyler engel olmuşş.. ben gelmesini isterdim valla..herseyi öğrenmek süper bişe. sahsen bu dizi olmasaydı ben yakın geçmiş hakkında bişe bilemicektim yani bilirdimde bu yaşımda değil zamanla öğrenirdim..güzeldi yaa..tarafsızlık konusuna gelince oyuncuları geçtim senarist bile açıklama yapmış..ama tarafsızım demiyo.. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 (permalink) |
| Tecrübeli Üye ![]() | Cevap: Hatırla Sevgili idamla bitiyor
ya zaten dizi başlayalı 2 sene oldu...güzel bitti güzel...ya belki siyasi olaylar devam edebilirdi ama dizideki aşk devam edemezdi etsede sıkardı artık çünkü yaseminle ahmetin başına gelebilecek her türlü felaket geldi valla..ikisinin de bir arada devam etmesi lazım olduğundan güzel yerde bıraktılar...BENCEE.... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Sinema / Tv Katagorisinde ve Diziler & Reklamlar Forumunda Bulunan Hatırla Sevgili idamla bitiyor Konusunu Görüntülemektesiniz.=>'Hatırla Sevgili', bu akşam son bölümüyle ekrana geliyor. Serbest bırakılan Necdet, Yasemin'le konuşmak için adaya gider ve Ahmet'le aralarındaki dargınlığa ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |