Sinema / Tv Katagorisinde ve Diziler & Reklamlar Forumunda Bulunan Yalancı Romantik Konusunu Görüntülemektesiniz.=>"Yalancı Romantik" evlilikte kadının ve erkeğin değişimini, gelişimini ve bazen de gerilemesini anlatan bir durum komedisi. Bekarların evlilere özendiği, evlilerin ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
| |
"Yalancı Romantik" evlilikte kadının ve erkeğin değişimini, gelişimini ve bazen de gerilemesini anlatan bir durum komedisi. Bekarların evlilere özendiği, evlilerin bekarlara bakıp iç çektiği bir ilişkiler yumağı. Cinsellik uğruna oynanan oyunlar, söylenen yalanlar, takılan maskeler, gizli saklı düşünceler artık bu dizide ortaya çıkacak. Çok komikmiş başta izlemiyodum sonradan başladım izlemeye tavsiye ederim | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
|
Üye No: 1783
İsim: NazLı.. Yaş: 15 Nerden: tbaL- 1o FenA ! Ruh Halim: |
Cevap: Yalancı Romantik bu diziye bayılıyorum.. aşırı komiş bişe.. canım sıkıldıgında tvyi acar izlerim.. manyak güzeL bir film ![]() TAVsiYEMDiR | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
Cevap: Yalancı Romantik evet evet süper bi dizi =) zaten ordaki adama kopuyorm.. ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
Cevap: Yalancı Romantik evt güzel bir dizi tavsiye ederim | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
Cevap: Yalancı Romantik hangi kanalda | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
Cevap: Yalancı Romantik kanal 1 de | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
Cevap: Yalancı Romantik saol bir bakayım ona | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
Cevap: Yalancı Romantik öyLe devamLı izLemiyorum ama rastLarsam bakıyorum yani..gerçekten eğLenceLi bi dizi.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Sinema / Tv Katagorisinde ve Diziler & Reklamlar Forumunda Bulunan Yalancı Romantik Konusunu Görüntülemektesiniz.=>"Yalancı Romantik" evlilikte kadının ve erkeğin değişimini, gelişimini ve bazen de gerilemesini anlatan bir durum komedisi. Bekarların evlilere özendiği, evlilerin ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |