Resimler Katagorisinde ve Doğa Resimleri Forumunda Bulunan istanbuldan.... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>istanbul... çok gzl dimi.. yaşamayı düşünmedğim bi şehir olmasına rağmen izlemeye doyamıyorum......
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 (permalink) |
| saçlı garının gızı ![]() | istanbuldan....
istanbul... çok gzl dimi.. ![]() yaşamayı düşünmedğim bi şehir olmasına rağmen izlemeye doyamıyorum... |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| Disibani Üyemize Konusu İçin Teşekkür Edenler | hidrOjen (05-12-2007) |
| | #2 (permalink) |
| Tecrübeli Üye ![]() |
yaşaması da en az izlemesi kadar güzeldir |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
| saçlı garının gızı ![]() |
öle diyorsan öledir tabi ama ne yazık ki ben orda insanların daha çok çile çektiğini düşünüyorum.. parası olan için bence evet yaşanası bi yer... neyse yaa yine de sen öle diyorsan öledir |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() |
istanbulda yaşamak zordur. Kendimce Sebepler : 1 . Yanındakı Kız Arkadasına hatta Eşine bile LAf Atarlar Ve Hiçbir Şey Yapamazsın. ( Erkeksen YAP . ) 2 . Yaşlı birini düşünelim Kızı Fabrıkada yada vs bi yerde calısıyo Eve Dönerken Önunde Asılırlar Adam Bırsey yapamaz. 3 . Kapkaç olayı O kadar kalabalıkda adam cantanızı calar ve kacar . Kımse Yardım etmez. 4. istanbulda YAŞANMAZ. KATİL OLUNUR. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() |
yaa resim manyak ama istanbul türkiyenn en güzel ve en berbat yeri bence arkadasımın belirttiği sebeplere katılarak sunu da ekliyorum en pis havasız sehir ne gittim nede gitmek istiyorum samsun cennetttt |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() |
yasamasının guzel oldugunu sanmıorm ama goruntusu ınsana yetıyor |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 (permalink) |
| Tecrübeli Üye ![]() |
yaşamayan anlamaz desem buraya ilk gelen herkes bir kere ya yok burda yaşanmaz der..üstünden bir sene gibi bir zaman dilimi geçer ya yok abi burasız yaşanmaz der |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 (permalink) |
| M@N!K D£PR£S!F ![]() |
ooooooooooooof of |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 (permalink) |
| saçlı garının gızı ![]() |
istanbulda gemin batamayacağına göre aşkın falan mı orda kaldı D niahaha |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 (permalink) |
| Bağımlı Üye ![]() |
walla benje resim kısmen istanbulun nasıl olduunu anlatmış kara bulutları we güneşin aydınlıııyla.... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Resimler Katagorisinde ve Doğa Resimleri Forumunda Bulunan istanbuldan.... Konusunu Görüntülemektesiniz.=>istanbul... çok gzl dimi.. yaşamayı düşünmedğim bi şehir olmasına rağmen izlemeye doyamıyorum......
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |