Resimler Katagorisinde ve Doğa Resimleri Forumunda Bulunan İstanbuL Boğazının Buz Tutmuş Resimleri Konusunu Görüntülemektesiniz.=>İstanbul'un Tarihi '' Denizin Buz Kesmesi '' Hikayeleriyle Dolu.Kayda Geçenler Şunlar : - 401 Yılında Bizans İmparatoru Arkadius zamanında donma ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #1 |
| oooooooooooooooooo ![]() | İstanbuL Boğazının Buz Tutmuş Resimleri
![]() ![]() İstanbul'un Tarihi '' Denizin Buz Kesmesi '' Hikayeleriyle Dolu.Kayda Geçenler Şunlar : - 401 Yılında Bizans İmparatoru Arkadius zamanında donma 20 gün sürdü. - 739 yılında yine dondu. - 755 yılında Karadeniz kıyıları, bütün Haliç ve Marmara'nın Kuzey kesimleri boydan boya dondu. - 763 yılında Haliç'te kıyılar 100 adım mesafeye, 30 metre derinliğe kadar dondu. - 928 'de buzların erimesi 4 ay sürdü. - 1823 'te 2.Mahmud döneminde hem deniz hemde musluklardan akan su donmuştu. |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 |
| !...4637...! ![]() Ruh Halim: |
amaannn tanrııııııımmm ![]() zeynepp bana bun uniee yapıosnnnn![]() ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 |
| - Yardımcı Admin - ![]() Ruh Halim: |
çok güzeller saol |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 |
| oooooooooooooooooo ![]() |
feyzaa gel gidelim 1.yazılılar biter bitmezzz |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 |
| Kıdemli Üye ![]() |
benn burda güzel bişe göremiyorum yorum yapın biras 30 metre buz tutmus yaa şimdi doğru dürüst kar bile yağmıyor!!! |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 |
| oooooooooooooooooo ![]() |
o boğazın üstünde karlar olması buz tutması senin için bişey ifade etmiyorsa zevk meselesi deyip geçerim... konuşmamam daha iyi |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 |
| na/iyi-klima gerek ![]() Ruh Halim: |
anoo çok ilginçççç... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 |
| Nefrette Bir Duygudur!! ![]() Ruh Halim: |
ilk defa gordum bu resımlerı ama guzel olmamıs ya şimdiki daha guzel (şimdi Feyza dicekki onun her hali guzel ) |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 |
| Aktif Üye ![]() Ruh Halim: |
evet yaa çok ilginçmişşş... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 |
| na/iyi-klima gerek ![]() Ruh Halim: | Cevap: İstanbuL Boğazının Buz Tutmuş Resimleri
|
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Resimler Katagorisinde ve Doğa Resimleri Forumunda Bulunan İstanbuL Boğazının Buz Tutmuş Resimleri Konusunu Görüntülemektesiniz.=>İstanbul'un Tarihi '' Denizin Buz Kesmesi '' Hikayeleriyle Dolu.Kayda Geçenler Şunlar : - 401 Yılında Bizans İmparatoru Arkadius zamanında donma ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |