Spor Köşesi Katagorisinde ve Diğer Takımlar ve Spor Dalları Forumunda Bulunan "işte Diş Basin" Konusunu Görüntülemektesiniz.=>ALMANYA Bild:Final!Bu şansla şampiyon oluruz. Berliner Kurier:Final!Güle güle cesur Türkler Franklfurter Allgemeine:Lahm,Türkleri üzdü. İTALYA Tuttospor:Türkiye şovu,Almanya finali. Corriere dello Sport:Almanya'dan ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #1 (permalink) |
| İş Bilen Üye ![]() |
ALMANYA Bild:Final!Bu şansla şampiyon oluruz. Berliner Kurier:Final!Güle güle cesur Türkler Franklfurter Allgemeine:Lahm,Türkleri üzdü. İTALYA Tuttospor:Türkiye şovu,Almanya finali. Corriere dello Sport:Almanya'dan türk usulü. İNGİLTERE Times:Türklerin oyunu alkışlanır. Guardian.Tarafsız seyircinin kalbi TÜRKİYE'de FRANSA L'Equipe:Türkler muhteşemdi. Le Figaro:Terim'in oyuncularının başı dik. YUNANİSTAN Ta Nea:Almanya finali Türkiye sahneyi çaldı. Kathimerini:Kim futbolun adil olduğunu söyleyebilir? Ethnos:Türkiye bizi son sözün kendisinde olmasına alıştırmıştı. DANİMARKA B.T.:Mucizelerin zamanı bitti.Türkler dördüncü mucizeye ulaşamadı. NORVEÇ VG:Türkiye daha iyiydi,finali Almanya kaptı. Dagbladet:Türkiye kendi ilacını tattı. İSVEÇ Expressen:Bu Türk takımına inanın.Türkler yıkılmadı. MACARİSTAN Nemzetispor:Yine mucize ama bu seferki başka. ABD ESPN TV:Türkiye'nin peri masalı bitti. |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| laleli Üyemize Bu Mesajı İçin 3 Kişi Teşekkür Etti: |
| | #2 (permalink) |
| İş Bilen Üye ![]() | Cvp: "işte Diş Basin"
YHA Cİden bİZ yenİLsekte DıŞ basın ASlındaTÜm DÜNya GERçekten BİZİ ayaktA alkışlADı bence HElal OLsun^^ HEpİSnee |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
| Tegmen... ![]() ![]() | Cvp: "işte Diş Basin"
Yenildik dogru ama EZİLMEDİK |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (permalink) |
Evet ezilmedik ve allahın izniyle ezilmiyeceğizde.Biz türküz geçmiştede ezilmedik şimdi de |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 (permalink) |
Ben onlara inanıyorum.Çok iyiydiler.Bunun devamı 2010'da gelecek bence. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 (permalink) |
| Tegmen... ![]() ![]() | Cvp: "işte Diş Basin"
Devamı 2010 da Gelecegine İnanıyorum Yada Öle İstiyorum Ama Eminimki 2010 dada İyi İşler Basaracaz Cünkü Artık Yıldız Üretmeye Basladık Türk Oyuncularımız Milli Takım Hırsı Dogdu Milli Takımda Yer Almak İçin Daha Cok Kendilerini GEliştirecekler |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 (permalink) |
| Çalışkan Üye ![]() | Cvp: "işte Diş Basin"
ilk defa maclara bu kadar ilgim oldu süperlerdi her macta...2010 dünya kupasını arastrmaya başladım bile.. ilk macımız 2008 eylülünde ermenistanla......inş bu başarıyı oradada gösterririz....=) |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 (permalink) |
bende ilk defa bu kadar ilgilendim |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() | Cvp: "işte Diş Basin"
ne denilmeliki helal olsun çocuklara alnımız ak başımız dik |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 (permalink) |
| doğmadım büyüdüm.. ![]() | Cvp: "işte Diş Basin"
Yenilmiş olabilriz ama bu mucizelerin bittiği için değildi bunu herkes de biliyor Bizim zaten 11 tane mucizemiz vardı ve hepsiyle de gurur duyuyoruz |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Spor Köşesi Katagorisinde ve Diğer Takımlar ve Spor Dalları Forumunda Bulunan "işte Diş Basin" Konusunu Görüntülemektesiniz.=>ALMANYA Bild:Final!Bu şansla şampiyon oluruz. Berliner Kurier:Final!Güle güle cesur Türkler Franklfurter Allgemeine:Lahm,Türkleri üzdü. İTALYA Tuttospor:Türkiye şovu,Almanya finali. Corriere dello Sport:Almanya'dan ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |