Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan || Grup Arka Sıra Fun || Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Elveda Diyemeden Giderken Elveda Bile Diyemedim Sana Kaldıramadım Seni Yastığımda Uyurken Hala Neden Gittiğimi Ne Sen Bilirsin Ne De Ben ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #21 (permalink) |
| Freelance Design ![]() |
Elveda Diyemeden Giderken Elveda Bile Diyemedim Sana Kaldıramadım Seni Yastığımda Uyurken Hala Neden Gittiğimi Ne Sen Bilirsin Ne De Ben ? Belkide Gidişim Yanında Ölmek İstemememden ! Böyle Gitmem ikimiz İçinde İyi Oldu Arkamdan Ne Söylesen Haklısın Ama Böyle Bir Gün Ağlarsın İkinci Gün Susarsın! Ömür Boyu Benim İçin Neden Ağlayasın ? Buna Mecburum Anlayamazsinki Beni Nede Olsa Bir Kadınsın Tanıyamazsın Erkekleri Sana Bir Pantolonumu Bıraktım Bir de Kemerimi Bakınca Hatırlarsın Şerefsiz Sevgilini Doktorlar Dedi Sen daha Fazla Yaşamazsın Şu Üç Günlük Ömrünü Biraz İyi Yaşayasın Ömrün Bu Kadarmış Git SEvdiklerinle Yaşa Ben İse Kaçıyorum Başka Diyarlara...! |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #22 (permalink) |
| pReNSeS ![]() |
hihi çok gsl yha yeni klip çekin bekliors..konser fln da vern yha çok gsl |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #23 (permalink) |
eyw saolasın ... ! |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #24 (permalink) |
| CıLqıN MoD :p ![]() |
sözler coq ii ya elveda diyemedenin... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #25 (permalink) |
konser okulda verecektik ama asu hocamız giti yeni gelen müzik hocamızda çok meşgulmüş de sosyal faaliyetle ilgilenemiomuş biz asef hocayla konusmayı düşünüoz yıl sonunda verebiliriz |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #26 (permalink) |
dediğim gibi arkadaşlar şarkılar bomba yakında stüdyoyada gireecez her şey çok güzel olacak .... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #27 (permalink) |
| Geçerken Uğradım ![]() |
helal kardeşim süppper olmuş.... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #28 (permalink) |
| İş Bilen Üye ![]() |
Grup Arka Sıra Fan Club u Yogun istek ve gopma krizlerinden dolayı Sabit yapıyorum.... Şimdiden teşekkürler.... destek destek ![]() ![]() ![]() ![]() (: Konu Kaos RMC tarafından (21-03-2007 Saat 03:32 PM ) değiştirilmiştir.. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #29 (permalink) |
| Tecrübeli Üye ![]() |
çok Güsel Yaa çalişmalarinizin Dewamini Bakliyoruz |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #30 (permalink) |
eyw yakın zamanda olacak lütfen biraz sabır |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan || Grup Arka Sıra Fun || Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Elveda Diyemeden Giderken Elveda Bile Diyemedim Sana Kaldıramadım Seni Yastığımda Uyurken Hala Neden Gittiğimi Ne Sen Bilirsin Ne De Ben ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |