Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan || Grup Arka Sıra Fun || Konusunu Görüntülemektesiniz.=>ya hanı bı vıdyo vardı ya oklda sıralarda cekılmıs arkla sıra sarkısına o nerde yaa o zk gzldı...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #51 |
| zozzoroliii ![]() Ruh Halim: |
ya hanı bı vıdyo vardı ya oklda sıralarda cekılmıs arkla sıra sarkısına o nerde yaa ![]() o zk gzldı |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #52 |
| Freelance Design ![]() Ruh Halim: | Cevap: || Grup Arka Sıra Fun ||
o youtubedan silindi ama yeniden koyucaz ki bu arada youtube kapandı ... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #53 |
| Amatör Üye ![]() | Cevap: || Grup Arka Sıra Fun ||
ben arka sıradileri izliyoruum ama fun deilim bugün basıma bir olay gldi ben balıkesirin ayvalı ilçesinde yaşıyorum sarımsaklıda oturuyoruz ve bugün arka sıradailerden olan dizedeki adı eda ama gercek ismini bilmiyorum işte neyse o geldi ve biz evimizi pansiyona veriyoruz on da ayvalıka tatile gelmiş bizim evimişze gelip baktı cafemizde oturdu ve tanıştık çok ii ve tatlı bir kız bunu böyle anlatmak geldı içimden işte ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #54 |
| zozzoroliii ![]() Ruh Halim: | Cevap: || Grup Arka Sıra Fun ||
e koysanız artık şu vidyoyu |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #55 |
| Geçerken Uğradım ![]() Ruh Halim: | Cevap: || Grup Arka Sıra Fun ||
kanki ne adamsın sen ya gitmişte grup arka sıra fan açmış lanet olsun feysede bekleriz GRUP ARKA SIRA ney artık sakarya haftaiçindemiyiz |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan || Grup Arka Sıra Fun || Konusunu Görüntülemektesiniz.=>ya hanı bı vıdyo vardı ya oklda sıralarda cekılmıs arkla sıra sarkısına o nerde yaa o zk gzldı...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |