Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan Emre Belözoğlu Fan Clup!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Emre'nin kişiliine,futboluna,kendisine(!)hayran mı oluyorsn? ozmn burası tam senlk! Emre'yle ilgli haberleri,resmleri,videoları bu topice bekliorz bölece hem paylaşım yapıp yararlı olursnz ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 (permalink) |
| Tecrübeli Üye ![]() |
Emre'nin kişiliine,futboluna,kendisine(!)hayran mı oluyorsn? ozmn burası tam senlk! Emre'yle ilgli haberleri,resmleri,videoları bu topice bekliorz bölece hem paylaşım yapıp yararlı olursnz hem de sz de olmayan emre resmlerne sahip olursnz vakit kaybetmeden eklemeye başlaın bence (ne gaza getrdm bea ) Konu _MeRVeMRe_ tarafından (24-02-2008 Saat 04:53 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 (permalink) |
| Tecrübeli Üye ![]() |
ilk resmler benden olsn:P bu resmler uefa finalinin öncesnde ve sonrasnda çekildi: ![]() ![]() sarı kırmızı da bi başka yakışıo ![]() ![]() bunun uefa maçıyla ilgisi yok |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
| JoGaBoNiTo ![]() |
benıde kat bende emreyı severım |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (permalink) |
| Tecrübeli Üye ![]() |
Emre Belözoğlu meclise girdi! Bakan Gül'ün yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na soru önergesi sunan Güler, "Emre Belözoğlu'na bakanlık olarak sahip çıkmayı düşünüyor musunuz?" ifadelerini kullandı. Güler, başarılı futbolcuya karşı İngiliz basınında başlatılan kampanya konusunda bakanlığın, uluslararası alanda herhangi bir çalışma yapıp, yapmayacağını öğrenmek istediğini bildirdi. Kendisiyle ilgili mecliste bile konuşturabilecek büyük bir futbolcu...Tek dileğim inş evine galatasaraya geri döner... Bu arada benide EmreSevenlere koyabilirsin ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 (permalink) |
| Tecrübeli Üye ![]() |
İngiltere Emre'yi Konuşuyor Milli Futbolcu Emre Belezoğlu Hakkında İngiltere'de Ortaya Atılan Yeni Irkçı İddialarına Karşı Newcastle United'ın Tavrı İngiltere'deki Tüm Gazetelerde Geniş Yer Buldu.Milli futbolcu Emre Belezoğlu hakkında İngiltere'de ortaya atılan yeni ırkçı iddialarına karşın Newcastle United, futbolcusuna sahip çıktı. Takımın Emre'ye destek açıklaması, İngiltere'deki bütün gazetelerde geniş biçimde yer buldu. Independent gazetesi, Emre hakkında ortaya atılan son iddiaların ardından Newcastle United takımının bir açıklama yaptığını yazdı. Takımın, basında yer alan bazı haberlerin oldukça önyargılı olmasından şikayet ettiği belirtilen haberde, Newcastle'dan yapılan açıklamada, "suçu kanıtlanana kadar herkes masumdur" ilkesinin hatırlatıldığı vurgulandı TIMES: "EMRE HAKKINDA CADI AVI BAŞLATILDI" Times gazetesi, Newcastle United takımının Emre'ye destek verdiğini belirttiği haberinde, takımın açıklamasında Emre hakkında dün ortaya atılan iddiaların "medya tarafından yönetilen bir cadı avına" benzetildiği kaydedildi. THE SUN: "NEWCASTLE SALDIRIYA GEÇTİ" İngiltere'nin en çok satan bulvar gazetesi The Sun da Emre hakkında ortaya atılan iddiaların adil biçimde değerlendirilebilmesini sağlamak için Newcastle'ın saldırıya geçtiği değerlendirmesinde bulundu. TELEGRAPH: "EMRE'YE OLAĞANÜSTÜ DESTEK" Daily Telegraph, Emre hakkında ortaya atılan ikinci bir ırkçılık suçlaması iddialarına karşın Newcastle'ın, milli futbolcunun arkasında durduğunu ve Emre'ye olağanüstü bir destek verildiğini vurguladı. GUARDIAN: "FEDERASYONA GÖRE EMRE'YE ÖNYARGILI DAVRANILMADI" Guardian gazetesi ise, İngiltere Futbol Federasyonu'nun, Emre'ye karşı önyargılı olunduğu iddialarını reddettiğini yazdı. Gazete, Newcastle takımının ise bunun tam tersini iddia ettiğini kaydetti. burhangs emre sevenlere ekledm seni ii ii 3 olduk |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 (permalink) |
| Tecrübeli Üye ![]() |
Sağol ok.Dur bi özgeçmiş koyalımda kısadan millet başarı görsün ![]() ![]() Adı,Soyadı:Emre Belözoğlu Doğum Tarihi:07.Eylül.1980 Doğum Yeri:İstanbul Boy:1.73m Meslek: Futbolcu Oynadığı Kulüpler: Zeytinburnuspor,Galatasaray (yuvası),İnter Milan,Newcastle United Milli Takım Kariyeri:2000-... 43(3) ÖZGEÇMİŞİ: Emre Belözoğlu (d. 7 Eylül 1980 İstanbul) Türk futbolcudur. Türk futbolunun son senelerde yetiştirdiği en önemli futbolculardandır. Türk Milli Takımı ve FA Premier League kulübü Newcastle United'da orta sahada forma giymektedir. Şehremini Lisesi mezunudur. 16 yaşında Zeytinburnu'da oynarken parladı. 1996/1997 sezonunda daha 16 yaşındayken Galatasaray'da kadroya girmeye başlamıştır. Her sezon biraz daha kendini geliştirerek A takımın ilk 11'inde yer buldu. Bu dönemde Teknik Direktörü Fatih Terim ile örnek aldığı takım arkadaşı Gheorghe Hagi sayesinde kendini çok geliştirdi. Takımının 4 sene üstüste şampiyon olmasında ve 2000 yılında UEFA Kupası'nı almasında büyük rol aldı. Mart 2004'de Emre, Pele tarafından yaşayan en büyük 125 oyuncu arasında gösterilmiştir. 14 Haziran 2005'de Newcastle ile Inter Milan arasında yapılan anlaşma ile 3.8 milyon £ karşılığı Inter Milan'dan transferi gerçekleşmişdir. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 (permalink) |
| İş Bilen Üye ![]() |
Kendisine yapılan suclamalardan inşallah kurtulur ve Türk futbolcusunun hakettiği yere yeniden gelecektir... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 (permalink) |
| Tecrübeli Üye ![]() |
ben buraı unutmşm bea ![]() haberleri eskiden yenie yaziim bare ![]() Irkçılık suçlamaları ile gündeme gelen Newscastle oyuncusu Emre Belözoğlu, İngiltere'de ırkçılık suçlamalarından aklanmasından sonra ilk mülakat The Times ile yaptı. İçini döken Emre, "İngiltere'de bir Türküm. Ülkemizin büyükelçisiyiz. Eğer özellikle ben ırkçılıktan suçlu bulunsaydım ne kadar korkunç olurdu, düşünebilir misiniz? Benim kariyerimi ve yurt dışına çıkmaya çalışan diğer Türklerin kariyerlerini etkilerdi" dedi. Emre, bağımsız bir disiplin komisyonuca ırkçılık suçlamalarından aklanmasından sonra yaptığı ilk mülakatta İngiliz The Times gazetesine içini döktü. Emre, şunları söyledi: "İngiltere'de bir Türküm. Ülkemizin büyükelçisiyiz. Eğer özellikle ben ırkçılıktan suçlu bulunsaydım ne kadar korkunç olurdu, tasavvur edebilir misiniz? Benim kariyerimi ve yurt dışına çıkmaya çalışan diğer Türklerin kariyerlerini etkilerdi." ÇAMUR AT İZİ KALSIN Türkçedeki "Çamur at izi kalsın" deyimine dikkat çeken Emre, "Kalbimde suçlu olmadığımı biliyorum ancak sicilinizde böyle bir mahkumiyet varsa bundan nasıl sıyrılırsınız?" ifadesini kullandı. Milli takımın Norveç ile oynadığı maçta yer almadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Emre, "Türkiye için yeniden oynamak güzeldi" dedi. Son üç ayda yaşadıkları için "Yıkılmadım, ağlamadım ancak elbetti ki çok zordur. O süre boyunca iyi olsaydım, sürekli oynasaydım daha iyi olurdu" dedi. The Times ise, Emre'nin uluslararası küfürlere eğilimli olduğunu öne sürerken de Emre'nin daha önce oynadığı bir maçta rakip takımın teknik direktörüne "o...pu" demekle suçlandığını anımsattı. Ancak Emre, ırkçı küfürleri söylemediğini belirtirken de "O sözcüleri bilmezdim bile. Ne anlamı ne de nasıl telaffuz edildiği" dedi. AGRESİF OLABİLECEĞİNİ KABUL ETTİ Newcastle'nın kendisine verdiği destekten dolayı müteşekkir olduğunu ifade eden Emre, söyleşi sırasında "agresif" olabileceğini kabul etti. Ancak Emre "Ama herkes küfür ediyor değil mi?" dedi. Buna karşın ırkçılığın farklı bir şey olduğunu söyleyen Emre şöyle devam etti: "Tümüyle ile kınıyorum. Arkadaşlarımızı renge göre sınıflandırmıyorum. İngiltere'ye ilk geldiğimden basın toplantısı Londra bombalamalarından bir hafta sonra idi. Müslümanların sorumlu tutulması çok konuşuluyordu o zaman düşündüm ki bir şey söylemeliyim ve terörizmi ile ırkçılığı kınadığımı söyledim. İronik değil mi?" The Times, Emre'nın, ırkçılığın Türkiye'de bir konu olmadığını söylediğini aktarırken de "Türkiye'de birçok sihayi futbolcunun olmasına karşın oyuncular hakkında ırkçılık şikayetlerin pek olmadığına, aksine kahraman gibi muamele gördüklerine dikkat çekti. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 (permalink) |
| Tecrübeli Üye ![]() |
Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Bosna Hersek ile 2 Haziran'da oynayacağımız hayati maç öncesi Emre Belözoğlu'ndan kötü bir haber geldi. Newcastle United'in Reading'e 1-0 yenildiği maçta sakatlanan yıldız futbolcunun, bu karşılaşmada forma giyemeyebileceği belirtildi. Karşılaşmanın 60. dakikasında sert bir müdahale ile sakatlanan Emre'nin bileğinin döndüğü açıklanırken, ilk kontrollerde sezonu kapattığı ve en az 3 hafta sahalarndan uzak kalacağı ifade edildi. Ancak kesin sonuçlar çekilecek mr'ların ardından belli olacak. Emre'nin İstanbul'a dönerek tedavisini milli takım doktorlarıyla devam etmesi bekleniyor. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 (permalink) |
| İş Bilen Üye ![]() |
sağolun ya bu güzel haberler için |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan Emre Belözoğlu Fan Clup!!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Emre'nin kişiliine,futboluna,kendisine(!)hayran mı oluyorsn? ozmn burası tam senlk! Emre'yle ilgli haberleri,resmleri,videoları bu topice bekliorz bölece hem paylaşım yapıp yararlı olursnz ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |