Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan tbal fan club :D :D Konusunu Görüntülemektesiniz.=>ckk gzll olduu bu yaa tbal li olmna gerek yok kendini bir tballi gbi hissediosan (: özel bi fan clubb ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
| |
tbal fan club :D :D ckk gzll olduu bu yaa tbal li olmna gerek yok kendini bir tballi gbi hissediosan (: özel bi fan clubb ![]() hea unutmadan buda kodu http://img511.imageshack.us/img511/6...fotorafzp1.jpg tbal fan club ; 1)fretHax 2)EMR 3)asude 4)yasmin 5)fatih 6)esra 7)merwemre 8)merwe 9)seda 10)gamzede 11)asiltürk 12)Ekrem 13)s€w_daa 13)FaTaL.P 14)LordCankat 15)Nzlii 16)HeLLsInG 17)boern_girl 18)melike 19)Beril ismi yazan arkadaslarınn imzalarına clubmzn resmini koymalarını rica ederm koymamalrı taktirde sahsım yönetim panelinden kndm koycam... Konu Frethax tarafından (09-02-2008 Saat 03:22 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
| |
bnsiz tbal fun clup mı olurmuşda bu resmiden başka resim bulamadınzmı okulun namına yakışmıo yaa | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
furkan ben de varım | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
ei ei ben de varım.... ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
tmm halıl asude ben ve dıger tballı arkadaslarımız uye oluruzda yasemın ve furkana noluyuo sız tballı deılsınızkı | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
böle diceni bildigimmm icin fan club ı acarkenn tball i olmana gerek yok dedimm uhueuhe | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
|
Üye No: 132
İsim: Fatih Yaş: 15 Nerden: Ev... Ruh Halim: |
madem tballi olmaya gerek yok bende varım furkan abi ![]() ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
| ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
|
Üye No: 86
İsim: esra cesaretli Yaş: 16 Nerden: tbal=) Ruh Halim: |
ben de ben dee | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
yaa ne ayıp hemen dıslandık okuldan biz ölene kadar tballiyiz ayrıca furkan ımzamdakı tbal nıe gorunmuo ?? | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan tbal fan club :D :D Konusunu Görüntülemektesiniz.=>ckk gzll olduu bu yaa tbal li olmna gerek yok kendini bir tballi gbi hissediosan (: özel bi fan clubb ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |