Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan Southpark Funları Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Alıntı: Bamcey Nickli Üyeden Alıntı palaşım için saol de nbu ne üzerine resim neyse boşver bu sonn uyarımmmmm bir daha ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #11 | ||
| |
bu sonn uyarımmmmm bir daha uyarmıcammmm paylasımmm içinn saoluonn yazmakkkk o paylasımııı yapanaa küfürr etmkee gibi bişee helee ne oldugunu bilmiosannda bunu yapıosan bu sırf msj sayını arttrmkk icindirrr msj sayınııı sıfırlayabiliyorumm bennn.... hadee bamceyy bi daha yapp... | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #12 | ||
|
Üye No: 86
İsim: esra cesaretli Yaş: 16 Nerden: tbal=) Ruh Halim: |
resimler gerçekten güzel.. sagol asude... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
bir şey değil arkadaşlar.. ![]() ![]() ![]() merak edenler için de açıkliim..bu resimler south park için.. ![]() ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 | ||
|
| ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #15 | ||
|
Üye No: 283
İsim: Seda Sağlık Yaş: 16 Nerden: TBAL Ruh Halim: |
asudecmm...saol cnmm bnce açıklama yapmana gerk yokk..anlamkk isteyen başlığa girerkn önce adına bakardı Konu 2zin1i tarafından (24-04-2007 Saat 07:57 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #16 | ||
|
| ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #17 | |||
| |
Alıntı:
uyarı verilecek durum göremiyorum ben burda..aynı soruyu bende soracaktım ama sonradan 2zin1i nin alttaki mesajlarını okuyunca olayı çözdüm ki .insanlık hali sorun yok sanırsam.. | |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #18 | ||
| |
benım için fartketmez her zaman haksızlığa tahammülüm yoktur ben yine düşümcemi sölim BU RESİMLER NE ÜZERİNE benım yazdığım yalandan yere msj oluyossa senın yaptığın bana yalandan yere cvp oluyor | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #19 | ||
|
abi bu ne yaaa..durun ben anlatiim baarii..bakın şimdii..cnbc-e de her pazar saat 24.00 da south park die bir dizi var..taam mı??çizgi film gibi bi şey ama tam olarak değil..her bölümde farklı farklı konuları tiiye alan bi şey..böyle hoş bi şey..bu resimler de onlar hakkında..zaaten karakterler bölümünde kişileri de açıklamıştım ben.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #20 | ||
| |
chok tatlılar ya seviom bunları -resimler icin yorm yaptım yanlıs anlasılmasınn | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan Southpark Funları Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Alıntı: Bamcey Nickli Üyeden Alıntı palaşım için saol de nbu ne üzerine resim neyse boşver bu sonn uyarımmmmm bir daha ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |