Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan Southpark Funları Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Alıntı: newmoon Nickli Üyeden Alıntı uyarı verilecek durum göremiyorum ben burda..aynı soruyu bende soracaktım ama sonradan 2zin1i nin alttaki mesajlarını ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #21 | |||
| |
Alıntı:
sorun aynı soruyu sormkk ya da sormamakkk deill bu ilk kezz olan bi olayyda deilll bamceyy özel haber serilerini yasadıgımızzz gibi bişee bn ona sinirlendmm south parkın ne old anlamak icin google a yazarsınn ne olup olmadıgı orda daha kısa yazmıo mu ? eaa yazıooo o sekildeede bamcey yazarsaa benim aklımda dogal olarak bamceynn actıgı eskı msjlarr gelioo benimm kişi ya da kişilere kinimmm yok adminimm dieedee demiyorumm bunuu bennmm ilk forum deneyimimdee deill buuu digerr forumlardaa ben yöneticiyken modkn ya da normal üye ikenn bnm takıldıgım forumlarda paylasım icin saol diemezdii kimseeee yaaa ck basit deil mi bu yaa lütfen banada birazzz hak verinn egerr istemeyerekk bazı kişi ya da kişileriii üzdüysemm kusuraa bakmayınnn adminn oldu sımardı deip geciverin... | |||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #22 | ||
| |
anlıyorum sende haksız değilsin..bamceyin o serileri artık yok olmazda..o da siteye yarar sağlamak için çabalıyor napsın..ama bu sırada tabii eksiklikleri var gerekli uyarıyı da aldı zaten..herşey forumojen için ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #23 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
hakkaten yaa google dan daha kolay olur yaanii..ama belki bamcey de burdan öğrenmek istemiştir yaw boşveriiiinn!! | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #24 | ||
|
ya ben izliodum we çok da sewiodum ama saati artık çok geç gelio bana çünkü ertesi gün okul waaaaaaaaarrrr.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #25 | ||
| |
south park cuma gecesi oynuo bildigim kadarıyla yanlışmı??? | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #26 | ||
| |
Bnde öle Biliyrommm Ama Cumartesidee Gördümm Cnbc E Kafa Karistirio Ara Sira | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #27 | ||
|
ben en son izlediimde pazardı.. ![]() ![]() az tam bilen warsa sööleeebilir mi lütfeenn!! | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #28 | ||
| |
10. sezon bölümleri ile her pazar 24:00'te. okul falan var demiyom izliyom ben ne yapım cok seviyom | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #29 | ||
| |
Bende pazar biliorum...Çok da geç deil,south park için o kadarcık geç yatmayı göze alabilirim... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #30 | ||
| |
o kadar gec değil de bizim pazartesi gunu 7 ve 8. ders kimya olunca insan biraz tırsıyo denizcanın kimya dersinde o yuzden uyuya kaldığını hatırlıyorum yazık olacaktı cocuga | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan Southpark Funları Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Alıntı: newmoon Nickli Üyeden Alıntı uyarı verilecek durum göremiyorum ben burda..aynı soruyu bende soracaktım ama sonradan 2zin1i nin alttaki mesajlarını ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |