Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan Eren Kurtel Fan Clup Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Yaw güldür bakalımı sırf onun için izliyorum nerdeyse(: şirinlik abidesi,acayip yetenekli ve sempatik,küçücük fıçıcık içi dolu turşucuk onun için güldür ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||||||||
| |
Yaw güldür bakalımı sırf onun için izliyorum nerdeyse(: şirinlik abidesi,acayip yetenekli ve sempatik,küçücük fıçıcık içi dolu turşucuk onun için güldür bakalım sitelerine bile kayıt oldm herkes onu sevio ztn haftalardr 1. inş yarışmayı da öle bitirir gerçekten hakettiğine inanıyorum seven arklar varsa paylaşım yapalım![]() birkaç resm samurai rolüyle ![]() ![]() ![]() dansıyla kız tavlayan çocuk rolüyle ![]() ![]() ![]() palavracı kaptan rolüyle(10 numara jilet )![]() uyuyor(: ![]() karpuz yiyor(: ![]() [Linkleri Sadece ForumOjen Aile Fertleri Görebilir ] videoyu kesinlikle izlemenizi istiyorum ilk performansı olan samurai gerçekten süper ztn 48 puan aldı ![]()
bu da 3. hafta yaptığı palavracı kaptan rolü bunuda kesnlikle izlein 10 numara jilet yaw ![]()
bu videoda süper ötesi.2. hafta yaptığı dansçı çocuk videosu ama ilk bölümnde fragman takliti var sora başlıo serbest performans 2side güzel izlein valla ben günde en az 2şer defa izliorm hepsini Konu _MeRVeMRe_ tarafından (18-08-2007 Saat 10:50 PM ) değiştirilmiştir.. | ||||||||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik | |||||||||
| | #2 | ||
| |
dün izledim de çok beğenmediler performansını bende beğenmedim gerçi ama dün ilk kez izledim programı | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
dün ben bile beenmedm pek.gerçekten pek iyi değildi.çünkü kazanın içindeydi.onun en önemli özelliği vücudunu ve enerjisini kullanışı ama hepsi elinden alındı kazanda olduğu için 6 bile aldı normalde en düşük notu 8,9 flndı 3 haftanın 1.si bu hafta 1. olamadı ama olsun yarışmayı 1. bitirir inş | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
bakalım o kadar ii mi | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
|
Üye No: 94
İsim: ...FeYzA... Yaş: 16 Nerden: YEŞİL bi yer:D: Ruh Halim: |
harika bişi yhaa bendee sırf onun içn izliorm sorada kapatıorm o programı ![]() inanılmz yeteneklii çok şirin çok sempatikk kelimeler yetmez onu anlatmayaa yhaa![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
video ekledim semih izle ve ne kadar sempatik ve yetenekli olduğunu anla ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
eet güzelmiş | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
semih bi video daa ekledim izlede gör şu yeteneği | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
harbıden super bu jojuk vidivoda da koptum ben (: ilk kez forumojen de karsılastım ama sevdım bunu (: | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
|
Üye No: 132
İsim: Fatih Yaş: 15 Nerden: Ev... Ruh Halim: |
ii ya bende seviom bunu kopartı beni ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan Eren Kurtel Fan Clup Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Yaw güldür bakalımı sırf onun için izliyorum nerdeyse(: şirinlik abidesi,acayip yetenekli ve sempatik,küçücük fıçıcık içi dolu turşucuk onun için güldür ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |