Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan Nba Fan Club Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Fan Clubümüze h.g Üye olmanız için ; 1-) Logomuzu imzanızda kullanmanız gerekir (aşşağıda linki war) 2-) NBA hakkında bişiler biliyor ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 (permalink) |
| Tecrübeli Üye ![]() | Nba Fan Club
Fan Clubümüze h.g Üye olmanız için ; 1-) Logomuzu imzanızda kullanmanız gerekir (aşşağıda linki war) 2-) NBA hakkında bişiler biliyor olmanız gerekir 3-) Kendinize bir oyuncu seçmiş olmanız gerekir ( iki kişi aynı oyuncuyu alamaz, bnn için listeye bkn) 4-) Burayı biraz ziyaret etmeniz grkr. Shawn Marion : LordCankat Steve Nash : Frethax Konu FaFuT tarafından (27-10-2007 Saat 11:08 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 (permalink) |
| Teorim,Teorin,Teorimiz her neyse sen unutma!.. ![]() ![]() Blog Başlıkları: 7 |
p.suns favori takımım /steve nash/ en sewdigim oyuncu klübünnüzü destekliyorum |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
| Tecrübeli Üye ![]() |
|
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (permalink) |
| Tecrübeli Üye ![]() |
Yaaa birileri üye olsun nba le ilgileen 2 kişi mi war okuldaaa heeey şş alooo |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 (permalink) |
| Teorim,Teorin,Teorimiz her neyse sen unutma!.. ![]() ![]() Blog Başlıkları: 7 |
bide ben okulda deilim tek sen warsın |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 (permalink) |
| Tecrübeli Üye ![]() |
gülsemmi alasammı |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 (permalink) |
aslındaa cok warrr nba i takip eden bizim okulda gir büyük sınıfların kanlarına cek siteye |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 (permalink) |
| tel maşa ![]() |
sonunda acıldı nba fan clup benıde alın aranıza ben lakersı desteklıyorum radmanovıc bnm adamım |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan Nba Fan Club Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Fan Clubümüze h.g Üye olmanız için ; 1-) Logomuzu imzanızda kullanmanız gerekir (aşşağıda linki war) 2-) NBA hakkında bişiler biliyor ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |