Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan !!HaLiMe BaL FaN cLuB!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>evet arkadaşlarr bgn halime hocann dersinde aklıma geldi gerçktn başta bizzat ben kendm olmak üzere bizzat halime bal funıyım çokk ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
|
Üye No: 94
İsim: ...FeYzA... Yaş: 16 Nerden: YEŞİL bi yer:D: Ruh Halim: |
!!HaLiMe BaL FaN cLuB!! evet arkadaşlarr bgn halime hocann dersinde aklıma geldi gerçktn başta bizzat ben kendm olmak üzere bizzat halime bal funıyım ![]() çokk seviorumm yaaa![]() emnm oklda çok sewilen bi hoca bu yüzdn arkdşlarn ilgi gösterceini düşndm =) Konu gAm-zEdE tarafından (10-09-2008 Saat 06:24 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
|
Üye No: 7
İsim: Furkan Erdem Perşembe Yaş: 18 Nerden: BOĞAZİÇİ ÜNİV. Ruh Halim: |
Cevap: !!HaLiMe BaL FaN cLuB!! anaa hala ders var mı bea halime hocayı bge nde çok severm dersime girmedi ama çok ii insan | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
|
Üye No: 6117
İsim: AyHaNn Yaş: 16 Nerden: Heryerden... Ruh Halim: |
Cevap: !!HaLiMe BaL FaN cLuB!! | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
Cevap: !!HaLiMe BaL FaN cLuB!! eed ya halime hoca gerçekten ders işlemesini çok iyi biliyor gerek güncel olsun gerekse kitap okuma olsun bize bazı alışkanlıkları kazandırdı...ya bişe daha demek istiyorum keşke oya hoca da olsaydı... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
|
Üye No: 94
İsim: ...FeYzA... Yaş: 16 Nerden: YEŞİL bi yer:D: Ruh Halim: |
Cevap: !!HaLiMe BaL FaN cLuB!! oya hocada mükemmel bi öğretmen onuda çok seviyoruzz ama halime hocam başkaa bişe yaa ölee diyymii | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
|
Cevap: !!HaLiMe BaL FaN cLuB!! Yaa ÖLe Ama Tarık'a KesinLikLe KatıLıorum...!!!Ne Vardı Sanki 2 Hocamısı ßisden ALmasaLardı ![]() Gerçi HaLime Hocamısı ALmadıLar Ama Oya Hocamısı......![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
Cevap: !!HaLiMe BaL FaN cLuB!! ya eed belki de tek teselli eden halime hocanın kalması oldu yoksa o da olmasa ne yapardık bilmiyorum... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
|
| ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
|
Üye No: 1783
İsim: NazLı.. Yaş: 15 Nerden: tbaL- 1o FenA ! Ruh Halim: |
Cevap: !!HaLiMe BaL FaN cLuB!! bugün ilk defa girdi dersimize halime hoca.. derslerimizin bayagı bi renkli gececeginden bahsetti (: umarım öle olur (: | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
|
Cevap: !!HaLiMe BaL FaN cLuB!! Emin OLun ÖLe OLur GünceLide Takip Edeceksinis Ohh Ne GüseLL ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan !!HaLiMe BaL FaN cLuB!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>evet arkadaşlarr bgn halime hocann dersinde aklıma geldi gerçktn başta bizzat ben kendm olmak üzere bizzat halime bal funıyım çokk ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |