Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan Rap & Hip-hop Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Alıntı: sALih Nickli Üyeden Alıntı İzmirden Ender - Norm... Hip-hopun yeni kralı... Dinlemenizi tavsiye ederim... ooo eksık etek fln o ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #21 (permalink) |
| Y.O.K. ![]() |
|
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #22 (permalink) |
| JoGaBoNiTo ![]() |
|
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #23 (permalink) |
| GırGıroJeN ![]() |
Enderin Eksik etekden baska diğer sarkıları daha güzel bence... Ama mp3 ü yok youtube a abone olduk a.s |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #24 (permalink) |
| Tecrübeli Üye ![]() |
rap in açılımını da duydum daha ii oldum. rapten nefrt edrm. bide türkçe rap vardı diodum anlamlı fln ==>> türkçe ritmik amerikan şiiri bumu yani ayyıldız oraya konuyo fln ne iş kültür mültür yok yani bu bana komik gelio ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #25 (permalink) |
| JoGaBoNiTo ![]() |
ritmik türk şiiri bulmamız lazım acil |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #26 (permalink) |
| Tecrübeli Üye ![]() |
yani baba bulun da türkçe si süper olsun türkçe gibi konuşun şu dili o nu da yapabilirseniz :P:P |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #27 (permalink) |
| İş Bilen Üye ![]() |
metal türkiye de mi dogdu hayır Rock da öle... Bnm görüşüm Müziğin nerde dogdugu hangi adı taşıdıgı değil , Ülke temsilcilerinin o müziği kendilrince nasıl uyarladığıdır.. Rap te Türkiye de ii uyarlanıyo , rock ta öle pop da öle dierleri de... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #28 (permalink) |
| KaRaKaRTaL MoD ![]() |
hip-hop türkiye de iyi uyarlansa da avrupa da veya aerkadaki kadar iyi değikl bence.....mesela 50 CENT....bu müziğin kralı bence...Türkiye de bırakın 50 cent'i amerika nın underground hip-hop çılarının yanına yaklaşamıo... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #29 (permalink) |
| Tecrübeli Üye ![]() |
erdem söylemiş murat bn sustum erdem in cevabı yeter |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #30 (permalink) |
| KaRaKaRTaL MoD ![]() |
|
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan Rap & Hip-hop Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Alıntı: sALih Nickli Üyeden Alıntı İzmirden Ender - Norm... Hip-hopun yeni kralı... Dinlemenizi tavsiye ederim... ooo eksık etek fln o ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |