Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan Harry Potter Fun Club Konusunu Görüntülemektesiniz.=>resmler çok gzl acaip deişmşler yaa .....
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #11 (permalink) |
| Tecrübeli Üye ![]() |
resmler çok gzl acaip deişmşler yaa .. |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #12 (permalink) |
| İş Bilen Üye ![]() |
Bende daa güzel ve daa cok resm var istersenz paylasabilirm... ? ? Mesela bi hatayla basliim: Harry Potter ve Melez Prens kitabının 445 sayfasında Profesör Slughorn bir konuşmasında şunlar yazıyor... "Hepsini zehir var mı diye kontrol ettirdim" diye güvence verdi Harry`ye birinci şişenin büyük kısmını Hagrid`in kova büyüklügündeki maşrapalarından birine koyup Hagrid`e uzatırken "Zavallı arkadaşın Rupert`in başına gelenlerden sonra her şişeyi bir ev cinine tattırdım" sizinde anlicanız gibi burda Ron yerine Rupert yazılı RUPERT: karekteri canlandıran oyuncunun ismi........ RON: ise karekterin ismi nsl olurda kitapta Rupert yazılı olur ??..belki cevirim hatasıdır.... Konu miSs.kauLitz.Tr tarafından (06-06-2007 Saat 07:06 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood Yapmayınız! |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 (permalink) | |
| CıLqıN MoD :p ![]() |
bizim ömer cok bnzio buna ya ![]() gözLerde mavi oLsa![]() Alıntı:
tmm syma zekisin dikkatLisin Konu OrKuN tarafından (06-06-2007 Saat 07:07 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood Yapmayınız! | |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 (permalink) |
| İş Bilen Üye ![]() |
aaa ne alakasii var zeki olduumu belrtmek icin koymadm kii :P Omerr kimm ? Mr.frk gibi bişedi o mu ? |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #15 (permalink) |
| CıLqıN MoD :p ![]() |
evet o... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #16 (permalink) |
| Çalışkan Üye ![]() |
hay allahım ya baba nerem benziyo ya ne alaka |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #17 (permalink) |
| İş Bilen Üye ![]() |
Benzetmedkk ki ? Aaa kim benzetmş halt etmişş !! :nuçnuç: ![]() Ahanda size son filmden bir kare Harry & Cho Konu miSs.kauLitz.Tr tarafından (07-06-2007 Saat 11:40 AM ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood Yapmayınız! |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #18 (permalink) |
| Geçerken Uğradım ![]() |
evet harry potter süper bişi |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #19 (permalink) |
| Çıldırtır ![]() |
bebelere baloooonn ![]() ![]() ![]() şaka bi yana ben ısınamadım sinemaya girdim bu filme ilk cıktığın da ünivdeyken..inanın yarımm saaat durdum durmadım ara verildi ışıklar bir yandı her tarafım bebe dolu ![]() ![]() o gün bugün ilişiğim kesildi belki izleseydim sizler gibi abonesi olabilirdim ama şevkimi o cocuk gülmeleri bağırmaları kırdı sanırım..ama güzel bir aktivite tebrik ederim sizleri... |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #20 (permalink) |
| İş Bilen Üye ![]() |
Ben 4. snfta okumaya basladm valla biraz da yasla ilgisi varr herkes sevmyo tabi =)) |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |