Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan Harry Potter Fun Club Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Arkadaşlar!!!!! Siz de benim gibi Harry Potter sever misiniz?Kitaplarını okumaktan vahşi bir zevk mi alıyorsunuz? Gelin hep beraber Harry potter ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 (permalink) |
| Geçerken Uğradım ![]() |
Arkadaşlar!!!!! Siz de benim gibi Harry Potter sever misiniz?Kitaplarını okumaktan vahşi bir zevk mi alıyorsunuz? Gelin hep beraber Harry potter Fun Club ü kuralım. |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| kehanet Üyemize Konusu İçin Teşekkür Edenler | FaFuT (09-11-2007) |
| | #2 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Blog Başlıkları: 1 |
ben varım hocam |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
| - Yardımcı Admin - ![]() |
bende varım hocam ![]() ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (permalink) |
| Çalışkan Üye ![]() |
bende varım da hocam ne hocası _??? |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 (permalink) |
| Sunshine ![]() |
biri danieli andı snaırım bn olmadan olmaz bn de varım |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 (permalink) |
| Tecrübeli Üye ![]() |
kimileri çocuk kitabı veya filmi olarak göreblr filmleri öle belki ama kitaplar tamamen farklı...herşey yapboz gibi birbirni tamamlıo bazı yerlerde saçma gelen şeyler sonnda en önemli şeylerden biri olabilio ve defalarca okumak süper bi zevk ve tabiki son diceim bende varım |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 (permalink) | |
Alıntı:
madem böle toplanmaya başladık o zaman 7. kitaptan bahsedelim belki duymayanlar vardır 7 kitabın adı deathly hallows yani ölümcül azizler ayrıca yine duymayanlara zümrüdüankanın filmi 13 temmuzda vizyonda merak ettiğiniz herşeyi sorabilir ve dilediğiniz herşeyi paylaşabilirsiniz... Konu kehanet tarafından (25-05-2007 Saat 08:40 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood Yapmayınız! | |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Blog Başlıkları: 1 |
birisi harry potter izleyipte bana beğenmediğini solese ona inanmam abi. beğenilmeyecek bir film mi ya bide yeni gelecek harry otter filmine hep beraber buluşup ta gidelim mi hem tanışma kaynaşma da olur. ne dersiniz? bence iyi bi sosyal aktivite de olur |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 (permalink) | |
| Sunshine ![]() |
Alıntı:
canem aynen katılıom | |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konu kehanet tarafından (30-05-2007 Saat 04:05 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood Yapmayınız! |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan Harry Potter Fun Club Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Arkadaşlar!!!!! Siz de benim gibi Harry Potter sever misiniz?Kitaplarını okumaktan vahşi bir zevk mi alıyorsunuz? Gelin hep beraber Harry potter ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |