Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan battle Konusunu Görüntülemektesiniz.=>BANA YAKIŞMAz FLOW..... B luee 0 mahlas dokuz özentiye tokuz L apa rapi aç göster pipi dostum bunlar teyze terimi ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #11 | ||
| |
BANA YAKIŞMAz FLOW..... B luee 0 mahlas dokuz özentiye tokuz L apa rapi aç göster pipi dostum bunlar teyze terimi U ğraşma raple HER SÖZÜN KARA LEKE E mek var ona saygı ama içimde büyük kaygı E zbere sözlerin ortama aktı ama bu bana değil belli başkasına yazıldı S ebepsiz atlamışsın yazmak için çok kasmışsın koçum biraz kaşınmışsın I nfo dinle 2 graf çizde ondan sora konuş yarış rapse kendinle KAPIŞ F ransız kalmışsın olaya benden sana veto I srarlı bu çoçuk mermer gibi KAFADA NATO R eomür misali düşük derece HADİ İSMİMİ HECELE sağdan sola 6 harf M ahlası tanımamışsın amaçsız ok gibi şaşmışsın az daha zorla hatanı anlarsın A nca boş konşan çeneler kapansın BATTLE IMI KARALAMA KENDİNi YAKRSIN H emen atlarsın sazansın VATANSEVER-ALİ KONUŞMA yaşın gelmeden patlarsın L isansı bende bu rap in bluee sen bana DEĞİL KENDİNE ZARARSIN A nla sana yemek az çünkü emek kadar ben konuşurken anca zırlarsın S en sus mahlas konuşsun zamanı gelsin sanada vurcak sende CIRLARSIN D eğersiz sözcüklerin önümde eğil BU DİSS DEĞİL amaçsız seyir O ldumu bu ders yeter mi çok istiyosan maviyi siyaha çalarım K atil show seyret bakalım istersen ağzından içine akalım U zun zamanda değil 10 dakka yazdım DOSTUM İSTERSEN KASARIM Z engin değilim ama her saniye altın la yaşarım………… Dostum bu diss alınma sana respect!! Ama boş konuşanlara bende söz çok rahat olsunlar !!!! AYRICA BURDA YAPTIMIZ ŞARKILARI DİSS OLARAK VERMEYELİM OKAİ DİSS YAZ yok şarkı verilcek ben size 1 free mi verim sorun değil hemde mp3 şeklinde …….hade kolay hele maHLas aKa zAr ---------- sAmsUN uNDeRGRounD | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #12 | ||
| |
halı saha maçında göstercekmiş la ben size bizim takıma atınız kadar gol atmadım mı adaam mı çaacanız yoksa benden ıyımı oynuyonuz 0 OTUR YERİNE | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 | ||
| |
Sen donu düşük yaparsın. Benim İşim rap sen ne anLarsın. Kulübe git g*tün inik. Hayatında bir anda patlasın. Yaşamın kaşınsa bana buLaşma. Derdin sonsa geL bana yaLanma. Özür dilerim biraz abarttım. Okulda hava attın göğsünü kabarttın. Yaşın 15 bi b*ktan çakmazsın. Eline verince hassassın. Kambursun bu rap'te. Söz verim sana cevap buna buLamazsın keLime. Huysuz hayatında kırık diLine. Hayin olsun bu sözlerim. Kafiye aramazsan sevinirim. Düşünme beni her türlü yenerim. Unutma Sakına Samsun Underground 'dan BOYNER'im. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 | |||
| |
Alıntı:
arkadaşım gökhan napıomuş. OKulda napıo. ne battLe o okuLda ne battLe rap biLe yapıLmaz... Siz düşünün artık... Bu arada ben samsun underground'dan Boyner.... Dişine göre deiLim ben her türLü ezerim.... | |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #15 | ||
| |
İlk mesaj ın battle ne cesaret ne yetenek Boyner dediğin her boka atlayan ödlek Götü büyük götlek yılbaşında masadaki ördek Herkeze örnek olsun aç boyner artık doysun Rap yolu kardeşlik dedik Ama çıktı ortaya 1 delik Amacı diss değil sadece biraz geyik Bu işte sen boyner ben mahlas ne yeniyiz ne inik Her ezik senin gibi Az izin verde sen değil senden başkası övsün seni Ben hiç beyenmedim boyner denen illeti Galiba bu battle denen senden daha büyük illetti Yaz kardeşine bi ileti Sadece senin değil herkezin hayali şöhret ti Mahlas a dıss attın ama o senin kardeş dediklerine kardeşliği öğretti KARDEŞİNE BİŞE OLMASIN DİE KENDİ KAHIR ETTİ Zu hah kardeşim iyi olmuş buraya uğradın tamam senin için free atıyom ama hiçte gerek yoktu SAMSUN UNDERGROUND kardeşlik demek bi yerde Konu maHLas tarafından (09-02-2007 Saat 08:25 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #16 | ||
| |
boyner bızım okulda rap yapılmaz doğru zate okula taşımadık mervenin dediği başka bi olay nigga karışmasın | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #17 | ||
| |
Biraz ürkük gördüm nedense seni. Biraz kükrer gibi davrandın geLdi. Sonun ne oLur biLinmez K.D.H. Yapıcaın rap s*çmıın ortasında sıçrayan sıçan. Bir sözü iki kez kuLLan. Kelime haznen yoksa en iyisi sözlükten bakman. Hayatın böyle geçer. Dünden bugüne ne değişir hayata değer. Sonuna gören kahraman oLmaz. Rapime dair nefesim durmaz. Solusan bu havayı özentiLik susmaz. Her büyük g*t korkusuzdur. Nadirdir bu korkusuzLuk kahramlık snde yoktur. ZenginLikten yıLbaşı gecesi kudur. Anca tavuk ördek yersin kanatLı kuşdur. Aman dikkat et bunLarda kuş gribi buLunur. Hadi nigga şimdik samsun underground kardeşLik mi demek vay bea. Olm ne diisin La sen oLm ne anLamLar varmış bu samsun underground 'da ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #18 | ||
| |
Kuş gribi sendedir dostum Senin gibi satan her dostun Mahlas a*mına kosun Tosun gibisin maşallah Kılonla bile övünüyosun ne ayak Seviyen gibi cevabında basit 40 ayak 40 takla atsan boş Rap bize kalsın sen karı kız peşinde koş Hoş onuda beceremezsin senin işin yaş Yaşı 15 tabe görünen görünmüyeni ise ben bilirim söliyim beş Hadi peşkeş çek Mahlas senin gibi 30 kişiyle gezmez yeter sana tek Çok gördüm senin gibisi Dediğim gibi hepsi şöhret delisi Sadece sen değil hepsi S*KİLMEYİ HAK EDİYO ABİSİ…. Ei amk bn ortam bulanmasın die ole dedım buyur devam et…. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #19 | |||
|
Üye No: 30
İsim: Oğulcan Öztürk Yaş: 16 Nerden: Samsun-TbaL Ruh Halim: |
Alıntı:
olm siz 3 gol atana kadar biz 2 kişi mac bıtene kadar da 1 kişi eskık oynadk!!! fazla adama karsı oynamak burnunda helyum gazı etkısı yarattı herhalde!!! sız olsaydınız eksık oynayan gtnuze baka baka kacardınız!!!ikinci macta durumlar esit!!!adam madam cagrmayız bız sen raat ol ha sen gtune guwenmıosan cagır!!! nese uzatmim macta goruscez nasıl olsa!!! | |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #20 | ||
| |
la gördük offf bi sus sankı çok iyi top oynuyonuz anca çene get ekmeğini kovala zu hahahahaaha | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan battle Konusunu Görüntülemektesiniz.=>BANA YAKIŞMAz FLOW..... B luee 0 mahlas dokuz özentiye tokuz L apa rapi aç göster pipi dostum bunlar teyze terimi ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |