Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan battle Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Alıntı: maHLas Nickli Üyeden Alıntı la gördük offf bi sus sankı çok iyi top oynuyonuz anca çene get ekmeğini kovala ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #21 | ||
|
Üye No: 30
İsim: Oğulcan Öztürk Yaş: 16 Nerden: Samsun-TbaL Ruh Halim: |
| ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #22 | ||
| |
Ağzı Açık Manzaralar 2:Sinir Harbi Elde kaldı kalemin bitmemiş yaşları gözlerinden Kuruyan damlalar asıldı yüzü bir karış açık giyotinden Manzara yaslı düşüncelerin yaşlı duygularına satıra baskısı Sözden verilen emre yenik düştü erler,kalbim ecel askısı Yalan kelimelerin önünde kalp duvarları,BİLİNÇSİZ yazılar Tek kalemde sildim hatıraların geleceğe elinde kazma kazar Cümle kurgusu içinde ölmüş hayatın,kalbe sitem uyguladı azar Ömrü sonuna koştu çabalar durur,kalp el bağlantısı kalem yazar Dizdar vurdu kalbimden,karanlık aleminden kaçısın son durak Etraf sardı karanlığın zifri dostu,kalem sevdası satıra yatık Kısa metrajlı hayatların içine çekti kağıdın rengiaktı ak Sürdürülen savaşın zihne sinir aktı mürekkeb biter,sözler batık Cellatın elinde gözden ırak kalbin ritim azlığı Küfrümün dile sövgü gösterisi,dosttan eksik vaazlığı Silgi parçacıkları kalemde hatalara yönelen çırağı Ecel terleri döktü hayattan kalbe akar,içimde kalbimin kırığı mahlas ölesine yazıyorum yane zamn geçsin die sana bi zorum yok yani hadi atısalım zamn geçsin Konu bluee09 tarafından (09-02-2007 Saat 10:31 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #23 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
way bee ilkine bile cwp gelmez diodum ama coşmuşsunuz wallaa..süpersiniz yaw hade dewaamını bekliorus:P ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #24 | |||
| |
Alıntı:
1-espri yapma.. 2-bilmediğin konu hakkında yorum yapma.. 3-maçta şans dilerim çok ihtiycin olcak.. 3-0 a kadar eksiktik..3-0 dan sora da kendimize gelmeye çalıştık ama bi yere kadar..ama bu maçta tam oynıcaz,alışmış bi şekilde oynıcaz..siz napıonuz la 5 gün antreman yaptınız bizim maç için..biz eksik oynuorz 5 gün antremanla 3 gol atıonuz..konuşmayın ya.. | |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #25 | ||
| |
Artık Bu iş çok uzadı. *****e güvenen geLir pasaj mekanı. Siz rap biLmezken sınıfa getirdim *****üz kaLktı. Bak benimle atışırken çok utangaçlık sardı. Ulan zübbe boyner rap'te iki aLbüm çıkardı. Ölüme karşı bedensiz nefer. Çok konuştun sus deLinir atmosfer. Şişkin bir hükümet sardı seni. Hala para karı kız araba hünLeri. Hünerini gönder Boyner'e mixajLar sesini. Yapmadan önce iLk önce birine danış. Sözün ağır oLduğunu biLmek için msnde yazış. Haddini biL dünki bok bu LafLara aLış. Güneri civaoğLu gibi civaya boğarım seni. Elimde tekbir yürekte tektir gökhanı s*kmeyen i*nedir. Nedirki senin amacın. Biraz forumda ***** kalksın. Böle forumlarda atışmak senin tarzın. Mesaj gönder Kıraca. Bi anda cvp geLir bir soLukLa. Herşeyi bıraktım konuşmadım. Beni satmak için bedeLsiz yaLanLarı buLamadınız. Bi zamanLar sevgiLime asıLmamışmıydınız. Ben herkezin *****ü korurken ben arada kaLdım. Öcümü aLdım her şarkıda Laf yarıştırdım. BombaLa sende biraz beati. G*tnde birazda oLsa bok ahaLi. Şanını yükseLt boyner'e diss at. Belki ünLenirsin haydut mahaLLesi. Sen git biriLeriyLe haydar dümene mesaj at. Cvp gelir hemen posta fosfat. Yalan söyLe biraz bizde inanaLım. HududLarımda yavşakLara çekerim diss patLat.... Kes artık... Bea ![]() ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #26 | ||
| |
:P ii dokturmussun ha | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #27 | ||
| |
Ağzı Açık Manzaralar 3:Beyin Spazmı Karanlık satırların önünde bekler durur asık suratlı giyotin Kesilen kağıtların renkleri aktı gözlerimden,satırlar toprak altı sin Saçmalıkların dile vurgusu aynı tekerrür,mürekkep damladı kalbime besler kin İki satırın arasında binlerce korku izleri,akıl katları düşer durur,dengesiz beynin Saklı vücudun ellerinde kurşun, içe dönük hayat kulesi Lanet dizdar, tabularıyla sarılı kalbinde karanlığın kalesi Hayatın içinde beslediği yarını, dününe nefreti Kanın son damlası kadehten dökülür , kaderin silueti Sürgün misali duygular sövülür kağıda, kalbim içinde beklenti Parlayan göz çukurları içinden yaşları karanlığın toprağında kesinti Ölümün yaşama baskısı, kalpten gelen ağlamak, damlalar yer altında Karanlığın gerçek yüzü gece ile dostluk bağlantısında Akan kanı ellerimden damlar, kalbim hayat kılıfında Ecel çentik atar tırpana,hayat okyanusunda kalbim saklı ada Verilen her ritim kulaklarımda oynar, ilham gençliği Kelime duvarları büyür kalemimde ham, kalbimin atışlarına cengi Baş ağrısı sinir uçlarıma fazla değdi,bugünün yarına sorgusu Acı içinde kıvranan kelam kaleme eğik, silik hayatın ecele vurgusu Nakarat etti satırlarda, cellatın yaşama çelmesi Hakaret bitti, şimdi hayatın kalbime bilmecesi Serzeniş duyguların küslüğü ruhuma emanet Hayat sınavımda tek doğru , aşkım sabra selamet Üç yanlış tek doğruyu götüre durdu geriye hayatın anlamı Götürülen doğrular yalancı misafir oldu,yarının yanıma yarımı Saatin akrebi yelkovana ziyareti, geçen zaman kalbime eziyeti Kafiyelerin satıra aynı baskısı, gelen duygular harbime görevi Ağıtların yanında ağlak gözkapakları, cümlenin kelime kurgusu Yarının kime merakı sardı içinde,anlamsızlıklar kağıda bulgusu Hayat ellerinde çizilen tekdüze amaç içinde iki çıkılmaz yol Ölünün diriye yardım payı hayattan alınan yönü sağ ve sol Akan suyun beraberinde götürdüğü yaşların arasında mutluluk ve üzüntü Bırakılan korkuların eceline faydasını sakladı kutuda,ölümün hayatta pürüzü Yorulan bedenin ardından ruha bağlı nefes alışverişi Sunulan oyunun arkasında saklı korkunun cellada düşer işi, bitiş çizgisi Yorgunluk ruhunun içinde ter dolu ölüm duruşu Ölen duaların toprağa sevabı,darbe kaleme vuruşu Yüzümden bin parça düşer, toplamak krokinin açısı Meteorların etkisi ,metaforların kurma cümle yarışı Uyku ruhumun kalbine bıçak saplar, elden düşer kalem Tutan rüyalar aleminden kalkar beden,açılır gönlümden irem Topal duyguların ağzı kilitli,acının düşünme amacı Yara dökülür üstüne tuz buz oldu kelimeler,uçurum yamacı İdefiks beyinden akan düşüncelerin tıkadı yolunu Aynı kopyanın yüzüme baskısı,kaderin oyunu Kurtulamadığım bağrışların askısı şimdi kulaklarımda İçine düştüğüm kuyunun derinliğinde oynar durdum adam asmaca Katil piranhalar denizimde, tatlı yaşların kokusu Satırlarda tekrar kaset, kefenin içinde yaşamın korkusu Karanlığın laneti gölgelerinde gezen bekçi dizdarın koruyucusu Mırıltıların konuşması,kırıntıların günahı ayak altı pusu Mekandan ayrılan et yığınları üst üste,selam verdi Satırlarımdan uzun oldu anlamsızlıkların oyunu Ecelin aynı elinde ilhamdan vurdu bendime sorunu Kesilen kanın üstü sulandı bahçemde ekili meyveler Felek tekrar etti lanetin sonu,dostlar elden gayrı gitti kol Bedeli pahalı olandan ayrı satırlar,ölüm sırtı dönük kalbimin rengi sol Saçmalıklardan öteye gidemeyenler satırlarımda boğulsun Hicvin sonu boyunda asılı ecelin soğuk nefesi akılda kaldı Karanlığın lanetinden mührü yer kalbine kazılı,kalbimde sular durulsun | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #28 | |||
| |
Alıntı:
ya okulda rap yapıo die bişi demedm ben konşrken battle mı yapcktı:S sitesini ve yazdıı dissleri biliorm ve bence şuana kdr yazanlardan ona göre bi rakip yok...şu anda neti sorun yapıo forumojene giremio oyzdn cvp veremio yanlş anlaşlmasn...gelnce cvp vericektr 'MAHLAS kendini as,başkası can yakar!! ' Konu _MeRVeMRe_ tarafından (10-02-2007 Saat 01:44 AM ) değiştirilmiştir.. | |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #29 | ||
| |
boyner bu sana : Götüne güvendin götün havalandı Seni dövmek için kalkan her el haklı Senin gibi salağın hakkı Daha çocuk başına eve kız atmaya kalktı Verdiğim her öğütü yırttı üstüne çakmak çaktı Olum senin cubukla çıkardığın 2 albümü Bu işi bilen hiç kimse takmadı Boyner hala küçük çocuk her şeker vere kandı Ağla şimdi böhüü böhüüü gıcık mı tuttu öhüü öhüüü boyner dediğin ayakataki ölü isteDİĞİN KADAR VUR AKIT PARA ETMEZ Kİ KARININ DÖLÜÜ Mekan pasajmış mekanıda gördük Sizin gibi götü açıklara don ördük Sizin ki bi nevi örgüt Üfeliyip ateşinizi södürdüm CÜLMÜNÜZ ÜFÜRÜĞÜM KADAR HER HARERKETİN KENDİNE ZARAR BOYNER S-KİLMİŞ YARIK ZARLA ZORLAR FAZLA KASDIn yaranı ZAMANLA oda KANAR Ölüme karşı kefenim hazır Kaşındıysan mahlas kaşır Beğenmiyosan git dinle usher Senin kaşar sevgililerini yanında KİM taşır DOĞRU RAPLE SEN TANIŞTIRTIN ÇIRAK USTAYI GEÇTİ AFALLADIN SEN ADAMMIYDIN SAÇINDA PERME G*TÜNDE tANGA TANIYAMADIM Bu iş çok uzadı doğru dedin Dinlemedin ben sana bu iş çok uzar dedim Her zaman ki gibi s*lkemedin Yine tökezledin Lamel BOYNER kendini hackledin Yine yazdıklarınla çeliştin çeneni tutamadın ve dissledin Baktın rakip zor albüm kapaklarına gizlendin her yarışta kendinle eşlendin her seferinde torpilli geçtin seni eleştireni sevmedin ve ben seni kendini eleştirirken hiç görmedim kendini eleştir sora işe kalkış Senin hayatın satış Herkes bir gün bunu anlar alış Hani bu concona alkış Önce rap yap sonra beni yenmeye çalış Bildiğin işe kalkış Bu hayat tamamen yarış Yergi ortamı gerdi Hazmedemedin galiba diss ım seni yere serdi Herkes yolunu yürürken Senin yolun yoktu Hedefsiz ok şaştı İşte sonu o da boka bulaştı!!!!! ÇIRAK USTAYI GEÇTİ …ben sana uzar demiştim…. Bırak herkezin bildiği içinde kalsın… o da güveniyosan devam et UNUTMA SİCİLİM SENDEN TEMİZ……. olum şunu unutma 2 mizde VAZ GEÇMİCEZ AMA MERAK ETME ZAMANI GELDİĞİNDE BEN SUSARAK SANA GEREKEN CEVAP I VERİCEM inatçı keçiler zu hah bide sakın ol ya olesıne kapışıyoz nigga çok kastın 9/d al bakalım : biz idman falan yapmadık sizin kadar seviyesiz olamayız zu ha nese size daha cevap vermem!! ha bide burda kimse rapçi geçinmiyo SEN RAHAT OL herkezin emeği ortada.....bluee aha sana geldim: eet iyi kelime biyon ama ondan da emin değilim okumuyom yazdıkalrını acaip sıkıcı tarzın belli değil bence bizim kapışmaya bakıp diss öğrenn..rap yapıyosun..diss DEĞİL .. okai ? K endin aldın bu en iyileri karşına N e biliyorsan koy ortaya diss imi karşıla O nurun adına düzgün 2 satır karala C ehennemden kaçmak çok kasma K or ateştir MAGMA bunu sende anla O surma koçum burada ortamda ayıp kaçar U tanma kaç senin gibiler hep böyle yapar T ebessüm et gülmüyosan SANA SORARIM O GÖZLER HEP Mİ AĞLAR Uzun YAZMAK MARİFET DEĞİL lütfen diss yaz yoksa cvp vermicem !!! eyleniyoz fazla kasmayın sende fazla kasma zate sıkıcı bide uzun olunca harbe bay oluyo ![]() DİP not: merve saol--selçuk ortalığı kızıştırma--asude sende şaşrma bunalr hiç bişe ha boş konuşanlar oNLAR İSTEDİ KADAR KONUŞSUN TAKAN YOKmaHLas AkA ZAR--sAmSuN uNdErGrOunD Konu maHLas tarafından (10-02-2007 Saat 03:10 AM ) değiştirilmiştir.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #30 | ||
| |
Doru diosun diss yazmıorum diss yazmak için seni tanımam vs vs öle lyric gibi bişe yazıom hem küfürsüzde diss olmuo küfürde etmek güzel diil | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan battle Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Alıntı: maHLas Nickli Üyeden Alıntı la gördük offf bi sus sankı çok iyi top oynuyonuz anca çene get ekmeğini kovala ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |