Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan battle Konusunu Görüntülemektesiniz.=>herkez in nick inin başinda genelde mc var hodri meydan görelim mc leri işi bilen yazsın tabe KÜFÜRSÜZ sadece eylencez ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
| |
herkez in nick inin başinda genelde mc var hodri meydan görelim mc leri işi bilen yazsın tabe KÜFÜRSÜZ sadece eylencez okai | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
| |
ben ne dmk istediğini anlamadm???? | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
bu arkadaşın dilinden anlayan yok zten kafanı yorma | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
ii demişin mahmut | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
saol alim artık onla uğraşmaya gerek yok halı saha maçında görüşcez | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
ya gkhn burda da mı başladın battle işlerne bakalım dişine göre bi rakip bulcakmsn:Pinş bulursn da bzde okurz kapışmalarnızı | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
Ağzı Açık Manzaralar :Karanlığın Ateşi Yansın Kolumdan yorgunluğun asık yüzü aktı yağmurlar aklıma Karanlığın arkasından yas eller ölüm pençesinde,yazılanlar çok yapma Küfrümün önünde trip halleri, bilmiyorum ne olacak yarına Bugünden vasiyet ettim ,siteme durma bıçak sapla Lanet değnek kelime önüne sihir vurdu eğdi başı ağaçlar Çare bulunmaz hastalıklar vücutta tahribat,bilinmez kopya kolpalar Aklımdan sıçrayan düşünceleri kalbimde tuttum,kağıt kalem saklar Ölümün önünde ecel terleri,kurudu damlalar darbe kalpte patlar Açılan perdeler gözümün önünde, bir elde kurşun diğerinde suskun Korkak kelamların içinde cesur yürek,kelleden bağlı aşağılama kuskun Ateş karanlıktan yol bulundu örümcek sarılı beynin,hayat vurgun Hasım hudut ucundan hadim kelimeler cümle buldu,ciğer önünde onca kuzgun | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
| ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | ||
| |
| ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
|
Üye No: 29
İsim: asude akgüL metin Yaş: 16 Nerden: samsun///tbaL Ruh Halim: |
| ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan battle Konusunu Görüntülemektesiniz.=>herkez in nick inin başinda genelde mc var hodri meydan görelim mc leri işi bilen yazsın tabe KÜFÜRSÜZ sadece eylencez ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |