Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan Bill-Tom-George Fan Club Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Alıntı: miSs.kauLitz.Tr Nickli Üyeden Alıntı Erdem ne diosun la ?? Young back kim Fuat kim nan? TH Rock ypioo yaaaaaaa ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #21 | |||
|
Üye No: 7
İsim: Furkan Erdem Perşembe Yaş: 18 Nerden: BOĞAZİÇİ ÜNİV. Ruh Halim: |
Alıntı:
| |||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #22 | ||
|
Üye No: 132
İsim: Fatih Yaş: 15 Nerden: Ev... Ruh Halim: |
erdem zevkler ve renkler tartışılmaz ..isteen istediini dinler sana göre rap iidir bise göre rock ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #23 | ||
| |
Erdem ne alakası var? Hani mcr yada evanescence yle karşılaştırsan neyse de rapperlarla karşılaştırman çok saçma diyorum. Ayrıca Bill´e top demeyi kes! Forumda sana birşey demiyorum ama istediğin zaman msnde konuşabilirim. Ayrıca rap yada rock diye bir üstünlük yok! Zaten hep senin gibiler yüzünden oluyor bunlar. Bırak da bari MÜZİKTE SAVAŞ OLMASIN! Senin gibi affedersin ama gerikafalılar yüzünden şu an müzikte kavgalar oluyor! | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #24 | ||
| |
erdem mesajlarında hakaret ıcerıklı cumleler kelımeler olmassa iyi olur...içinizden dilediğiniz kadar gecirebilirsiniz bağlamaz ama foruma yansıtma olmaz..! | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #25 | ||
|
eet erdemm ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #26 | ||
| |
Sağol Bilal abi =)) | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #27 | ||
| |
az bi dk bunların hepsi erkek mi | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #28 | ||
| |
la dönüp dolasıp erkk konusuna gelio millet ya. nie bukadr büyümüs bu Tokio Hotl konusu... ayrıca Gülsh v Seyma(ydı sanrım) erkk olduklarını kanıtlamk zorunda diilsinz ya. belki gayler v öle yasamk istio adamlar(bilmiorm n olduklarını da banane zatn )hatta böyle bicok grup var.. ateistim d diolar gayim d lesbianim d.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #29 | ||
| |
ya harbiden kız sandım birisini o yüzden | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #30 | ||
|
| ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan Bill-Tom-George Fan Club Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Alıntı: miSs.kauLitz.Tr Nickli Üyeden Alıntı Erdem ne diosun la ?? Young back kim Fuat kim nan? TH Rock ypioo yaaaaaaa ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |