Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan Bill-Tom-George Fan Club Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bill'i kastediosunz sanrım.. okuduum bi yerde yazıodu.. cıktıkları bi programda gay olmadklarını sölemisler. ayrııcaaa Bill v Tom'un kızarkadasları var. urasmaın ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #31 | ||
| |
Bill'i kastediosunz sanrım.. okuduum bi yerde yazıodu.. cıktıkları bi programda gay olmadklarını sölemisler. ayrııcaaa Bill v Tom'un kızarkadasları var. urasmaın bence artk ![]() ![]() ama baska bi sey.. aletlerini kendilerinn calmadıkları gibi bi dedikodu daha var. anlicanız grup hakkında bi cok sey cıkıyo. ama hicbiri önmli diil bence.. | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #32 | ||||
| |
Alıntı:
Ben zaten kimseye erkek olduklarını kanıtlamıyorum. Ama bir röportajında soruyorlar "Gay misiniz" diye Bill de "Benim öyle arkadaşlarım vardı ama ben DEĞİLİM." diyor. Ama ben kimseye kanıtlamıyorum erkek yada kız diye, kim ne isterse öyle düşünsün.. Alıntı:
Anti-anti-th ![]() Konu miSs.kauLitz.Tr tarafından (17-06-2007 Saat 07:09 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood Yapmayınız! | ||||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #33 | ||
| |
Ayrıca müzik yaptıktan sonra gay may farketmez ben dinlemiorum ama sölemeden edemedim | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #34 | ||
| |
TOKİO HOTELİ TANIMAYAN BÖLE KIZ ERKEK MUHABBETİNE GİRER TANIMAYAN ÖNCE Bİ onları tanısın sonra konuşsun. ayrıca ne önemi var ki gerçi erkekler ama onlar kız ise bile bazı kızlar lezbiyan olacak kadar hayranı valla | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #35 | ||
| |
Türkler için aynı şeyin geçerli olduğunu düşünmüyorum xD Almanlar fransızlar öyle midir bilemem ama.. Ayrıca katılıyorum. HEPSİ ERKEK, daha çok kız diyerek kafa karıştırmaya gerek YOK. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #36 | ||
|
Üye No: 77
İsim: GuLsah Yaş: 16 Nerden: Farkedermi? Ruh Halim: |
evet ya ayrıca artık özellikle ben karışmıyorum istenildiği gibi konuşsunlar sonuçta ben dinliyorum onları seviyorum (= zaten sonuç olrakta KIZ değiller | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #37 | ||
| |
Bilal abi bu konuyu da kilitleyebilir mi acaba ? Yada modlar ? xS Böyle şeyleri boş yere tartışıp duruyorlar, paylaşım yok. Daha güzel bir fan sayfası açabiliriz. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #38 | ||
| |
bunlar kaç yasında | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #39 | ||
| |
Gusu nerde | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #40 | ||
| |
Ya yarım yamalak açılmış bir topic zaten xD Kilitlensin daha iyisini açarız diyorum ama ilgilenen yok. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan Bill-Tom-George Fan Club Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bill'i kastediosunz sanrım.. okuduum bi yerde yazıodu.. cıktıkları bi programda gay olmadklarını sölemisler. ayrııcaaa Bill v Tom'un kızarkadasları var. urasmaın ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |