Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan hayko cepkin fun Konusunu Görüntülemektesiniz.=>neresini sevionuz bu adamın anlamadım kı bu arada hos geldın kardes tanısalım bolumune de beklerız senı (:...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #31 | ||
| |
neresini sevionuz bu adamın anlamadım kı ![]() bu arada hos geldın kardes tanısalım bolumune de beklerız senı (: | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #32 | ||
| |
| ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #33 | ||
| |
allahımmmm haykommm ![]() yeni gördm yhaff ![]() bende haykocuyum hııh =) tek amacım onun gibi böğürmek oda olck yakında calısmalarıma hızlı bi şekilde dewm ediorm![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #34 | ||
|
Üye No: 1385
İsim: Y.CaNkat Yaş: 15 Nerden: TbaL__][__9/C |
bende yeni gördüm bu konuyu anında daldım içeri evt büşra qatılıom sana o böğürüş hayalimiz =) böaaöaeeeöaöaöaöaöaöeeaöaöaöeeeaööaöaöaöaâââ ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #35 | ||
| |
eft cankatt da bizi sınıfa ikimz fazla geliozz ![]() bugun bi başladık bööğğüürmeye butun sınıf ustumuze doğru geçişş yabtıı ![]() ama sizin gruba solist olrak ben gelimm daa hem güsell böğürüom Konu !-8['']5R4-! tarafından (15-02-2008 Saat 06:23 PM ) değiştirilmiştir.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #36 | ||
|
Üye No: 1640
İsim: SAMET Yaş: 16 Nerden: M.T.C. Ruh Halim: |
arkadaslar bu hayko denn adam da ben bi iticilik duyuyorum bu adam bi ermeni anlamadığım konu şuki bir ermeniye nasıl hayran olabiliyorsunuz sizce bu adam kaçkere istiklal marşı söylemiştir??olayı siyasi yapmamaya çalıstım umarım basarmısımdır. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #37 | ||
| |
konserinde sahnenin üstünde dev bi Türk Bayrağı ve Atatürk resmi vardı | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #38 | ||
| |
eft haklısın.. hayko hiç bir zman türkler aleyhine bi konusma yabmamıstır..samet sen merak etme o türkiye'yi bizim kadr sewiodur..bizde onu cok sewioruzz...!!! | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #39 | ||
| |
ayrıca ermeni kökenli bi aileden meydana geliosa bu onun suçumudur:S sonucta ermeni kökenli ama Türk vatandası... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #40 | ||
|
Üye No: 1640
İsim: SAMET Yaş: 16 Nerden: M.T.C. Ruh Halim: |
eğer öyle ise ne mutlu ona | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan hayko cepkin fun Konusunu Görüntülemektesiniz.=>neresini sevionuz bu adamın anlamadım kı bu arada hos geldın kardes tanısalım bolumune de beklerız senı (:...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |