Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan <<|Sigaraya Hayır|>> Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bn bıraktım buqün katılamk istiyorum... bırakaLı 8 saat 45 dk. oLdu...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #21 |
| CıLqıN MoD :p ![]() Ruh Halim: |
bn bıraktım buqün katılamk istiyorum... bırakaLı 8 saat 45 dk. oLdu |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #22 |
| Tecrübeli Üye ![]() |
la orkun sen mi bırakcan Konu YaSiN tarafından (20-06-2007 Saat 12:15 PM ) değiştirilmiştir.. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #23 |
| CıLqıN MoD :p ![]() Ruh Halim: |
bırakcan deiL bıraktımm we artık clubün üyesiyim |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #24 |
| Çalışkan Üye ![]() |
evt Orkun da klübn üyesi.. afern Orkn imzanı da ekle |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #25 |
| Tecrübeli Üye ![]() |
vay bee helal olsun orkun, vatana millete hayırlı olsun ![]() beni de yaz, ben de üye olcam Konu YaSiN tarafından (20-06-2007 Saat 12:14 PM ) değiştirilmiştir.. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #26 |
| LiNCoLN ![]() Ruh Halim: |
bende üye olmak istiyorum |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #27 |
| Son Bir Kaç Gün ![]() Ruh Halim: |
Uye Grubunun Yoneticisi TinkerBeLl dediği şeylerin yapılması zorunludur. İmzaya resim eklenmesi gerekiyorsa bu resmı kendısı belırler ve uye grubuna katılmak ısteyenler kendisine belirterek ilk mesaja isimlerini yazdırabılırler daha sonra sizlerede bir hediyem Buraya Tıklayarak Uye Grubuna Girebilir. Avatarının Ustunde de bu fandan oldugunu belirten bir image bulunacak (: sımdılık o kalsın ben ılerde daha guzel yaparım onu ![]() kurallara uymayanları sorumlu bana bıldırecek ve kendısını bu fan dan cıkaracam ve ceza puanı eklicem sırf avatarımın üstünde resim olsun diye gırmeyın yani ![]() dipnot: Normalde Signatur max resim ekleme 4 Adettir Bu Fan da ki arkadaşlarımız signaturlerıne 6 Adet Resım ekleyebılırler buda bizden bir kıyak |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #28 |
| Aktif Üye ![]() |
bak şöyle yapalım ben imzamı hiç bozmiyim ama sigaraya karşı olduğumu gösterim |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #29 |
| Son Bir Kaç Gün ![]() Ruh Halim: |
tamam bu sekılde gosterebılırsın yanı yazı yazarak ama eger uye grubuna gıreceksen fan club sorumlusunun dediği resmi imzana koymalısın |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #30 |
| NaDaS ![]() |
bnd uye olmak ıstıorum..ımza işi ok |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan <<|Sigaraya Hayır|>> Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bn bıraktım buqün katılamk istiyorum... bırakaLı 8 saat 45 dk. oLdu...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |