Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan <<|Sigaraya Hayır|>> Konusunu Görüntülemektesiniz.=>İİ olur valla bu arada imza güzel olmuş ders verici...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #81 | ||
| |
İİ olur valla bu arada imza güzel olmuş ders verici | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #82 | ||
|
Üye No: 132
İsim: Fatih Yaş: 15 Nerden: Ev... Ruh Halim: |
bide bu var.bilmem beenirmisiniz... ![]() Konu The JusT tarafından (15-07-2007 Saat 02:55 AM ) değiştirilmiştir.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #83 | ||
| |
Yaz bizide hocam Lakin Bişey Soracam Pipo Puro Kendir gibi maddeler serbest mi | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #84 | ||
| |
Zekko tabi canım sıgara yasak onlar serbest ![]() sen içmion mu sigara burda ne işin var (: | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #85 | ||
| |
Eee Şey Eger Avatara göre yorumluyorsan o adam üşümüş hava soguk zatii nefesinin verdigi şey anla işte hava ben sigara içmem | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #86 | ||
| |
hee yok ya avatar sımdı dıkkatımı cektı bılmıodum kullanmadıını (: | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #87 | ||
| |
E Kullanıyorsak burda işimiz neee Eskiden kullanırdım izmarit zeko derlerdi bana tabii o zamanlar kucukduk izmaritlerle yetinirdik sigara alsan dedikodu olurr sonrasındada baktımm 1 paket sigara 10 ekmek E Paramız var amma kıro diyiliz Parayı yolda bulmadık ama Pasif içici oldugum bir gerçek gerçi bende rahatsız degilim sigara dumanı iliklerime işliyor. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #88 | ||
| |
ınsan saglıklı yasamak ıstıyosa oncelıklı olarak sıgarayı bırakmalııı alılenıze braktrmak ıcın annem baba sız ıcersenız bnde ıcerım deyınnn ıse yarıyoo bnıde uyeee yapın haaaaa Konu __cEnqA__ tarafından (22-07-2007 Saat 01:24 AM ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood Yapmayınız! | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #89 | ||
| |
anne baba ıcmıo evlat ıcıosa nolcak ? profılıne gırıp en alttan uye grubundan uye olabılırsın daha sonra da resmı ımzana ekleyebılırsın | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #90 | ||
| |
Ailesine baglıysa harçlıgını kessinler Baktılar öteden beriden otlanıyor Kendileri için vazgeçilmez oldugunu saglıklı büyümesi gerektigini ve çocuklarının da saglıklı büyümesi gerektigini falan filan duygu sömürüsü yapsınlar yok olmadı kalpsiz vicdansızın biriyse agzına burnuna ugu sürsünler | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan <<|Sigaraya Hayır|>> Konusunu Görüntülemektesiniz.=>İİ olur valla bu arada imza güzel olmuş ders verici...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |