Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan YeNiAyCIlaR FuN cLUb Konusunu Görüntülemektesiniz.=>apo sagol oldu heralde......
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #111 | ||
| |
apo sagol oldu heralde... | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #112 | ||
| |
yeniay gitti mazi kaldı hersey servet abi sen biizim herseyimizdin gerçketen abiciğim. öz abim yoktu benim ama seni öz abim yerine koymustum ve bolede kalacak | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #113 | ||
| |
Hey gidi heyyy neydik ne olduk beaa yeniay bizm için bir yuva bir kreş di Servet abimiz de kreş öğretmenimizdi yeri geldiğinde coşuoduk yeri geldiğinde ağlıoyorduk ama ne yaparsak hep beraber yeniay camiası ile birlikte yapıoduk Vayyy beaaa neydik Ne olduk .... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #114 | ||
| |
bitmez dedik yeni ayımızda bitti ama fun club ımız kaldı.. AMA ne hikmetdir ki en fazla yorum alan fun club olduk en fazla üyeyi topladık hala ADMİN sesimizi duymadı Hala logo cıkarmadı bize... Ne diyim artık ona tek diyeceğim sende bir yeniaylısın... unutuma ... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #115 | ||
| |
yeniay lı olmak ayrıaclıktır bunu unutmamak gerekir admn beyy apo haklı nerde bizim logomuz biz yeniaycılar olarak bir çatı altında toplanmamıza sebeb olan herkese teşekkur ederi... unutlmuyacak mazilerle doluydu... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #116 | |||
| |
Alıntı:
ya ama bu bill yani admin duymuo bizi hala bize logo yapıcak | |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #117 | ||
| |
Cevap: YeNiAyCIlaR FuN cLUb Arkadaşlar Yeniay evet bitti..herşey tadında güzeldirr.. Fazla uzaması belkide iyi olmayacaktıı..Herşeyde hayır arayacaksın..Böle imiş değil mi hayırlısı (benden sonra yaşananları düşünecek olursak)öyle umuyoruz.. Benim orada cok kardeşim arkadaşım oldu hala daha görüşüyoruz Dünyada bir insan kazan yeter..Bunu sakın unutmayın ..Bir insan dünyalara bedel..Kardeşlerim sizlerede cok teşekkür ediyorum.Sizlere olan sevgim bitmiyor biliyorsunuzz..sevgi ve saygı ileee | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan YeNiAyCIlaR FuN cLUb Konusunu Görüntülemektesiniz.=>apo sagol oldu heralde......
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |