Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan YeNiAyCIlaR FuN cLUb Konusunu Görüntülemektesiniz.=>YeNiAy FuN cLUb Buraya üye Olmak İçn... 1-) Mutlaka en azından dewamlı YeNiAyA 1 kere UğramıŞ olmanıZ gErEk... 2-) KapıDa ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | |||
| |
YeNiAy FuN cLUb Buraya üye Olmak İçn... 1-) Mutlaka en azından dewamlı YeNiAyA 1 kere UğramıŞ olmanıZ gErEk... 2-) KapıDa Bizmle en azından bir kez OrTam YapmıŞ olmanız gerek... 3-) Hafta sonları Öğlene kadarYeNiAyın Kapısında YeNiAy açılsın die Miting yapman gerek... ve en önemlisi... 4-) YeNiAyın bu Zor günleRinde YeNiAyA desTEK olman gerek...[[ara sıra ugrayın yha ]] NOT-1 : Bu maddelerden en az birini yapmanız yeterlidir... ![]() ![]() ![]() NOT-2 : Her üyemizin aşağıdaki FunClub imzalarından birini kullanması gerekmektedir... ![]() http://img511.imageshack.us/img511/8...nc09707yi2.gif ![]() http://img136.imageshack.us/img136/3...8789353ca6.gif ÜyEleR....
NewMooN ' dan VaaDLeR... Alıntı:
BiZE Katılmaman için bir sebebin olması gerek... Sen Hala katılmadınmı ne duruyosun be cocuk cabuk istekte bulun ![]() ![]() Konu Ap0 tarafından (29-10-2007 Saat 10:39 AM ) değiştirilmiştir.. | |||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| Ap0 Üyemize Bu Mesajı İçin 13 Kişi Teşekkür Etti: | asilturk (24-06-2007), Bur_Rah (28-06-2007), coder by hayalet (25-06-2007), EkReM (25-06-2007), ergenekon (13-10-2007), EspRi_Reis (24-06-2007), FaFuT (05-11-2007), The JusT (24-06-2007), KumBaRaa (01-07-2007), newmoon (06-07-2007), SessiZ_İsyanKaR (27-10-2007), _ZeMHeRİİ_ (08-10-2007), SüRMeNeLi (24-06-2007) |
| | #2 | ||
| |
benm evim burası zaten üye olmaya gerek yok ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
bende üye olayım da ..bu imza çok büyük yaaaa..koymasam olmaz mı? YeNiAyın bu Zor günleRinde YeNiAyA desTEK olman gerek...[[ara sıra ugrayın yha ]] apo burda ne yazıyor.....benim mi haberim yok mali durumdan yoksa ..1 haftadan beri sen varsın cafede... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
Abi ben burdaym da gece gunduz fazla para goz cıkarmaz dermısm ... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
|
Üye No: 132
İsim: Fatih Yaş: 15 Nerden: Ev... Ruh Halim: |
hepsi uyuyoda ortam yapmak falan ben pek yapmam yaa:S:S ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
valla abi ben 4-5 kere gelmişimdir taş çatlasa ama cafe süper. bende üye olmak isterim yani. Önemli Not: Servet Abi Yeniay Fan Klübüne üye olanlardan daha az para alırsın artık ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
tabı kı bızım hayatımız yenı yada gecıyor.nerdeyse en eskı takılanlardayız..... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 | ||
| |
bu yeniay fanclubu üye olmak istiyorum ne yaapmam gerek servet kardeşşş | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 | |||
| |
olsn Fatih nee olursan ol yine de gellll ![]() ![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() bekeriz..... Konu Ap0 tarafından (25-06-2007 Saat 09:31 AM ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood Yapmayınız! | |||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 | ||
| |
ben sahsen kendı adıma konusursam buranın ortaklarından sayılırım cunku her gun 20 ytl baylıyorum newmoon a sevşiyoruz yenı ayla ulannnn uye olmak ıstıyorum apom lutfennn rica ediyorum luftennnnn | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Karma Konular Katagorisinde ve Fan Club Forumunda Bulunan YeNiAyCIlaR FuN cLUb Konusunu Görüntülemektesiniz.=>YeNiAy FuN cLUb Buraya üye Olmak İçn... 1-) Mutlaka en azından dewamlı YeNiAyA 1 kere UğramıŞ olmanıZ gErEk... 2-) KapıDa ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |