Komik Bölüm Katagorisinde ve Fıkralar Forumunda Bulunan Paranın yaptırdıkları:D:D Konusunu Görüntülemektesiniz.=>HESAP Adamin biri bir bankaya girmis ve bankadaki gorevli kadina: -"A.ina koydugumun bankasinda boktan bir hesap actirmak istiyorum" demis. Kadin ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
| |
HESAP Adamin biri bir bankaya girmis ve bankadaki gorevli kadina: -"A.ina koydugumun bankasinda boktan bir hesap actirmak istiyorum" demis. Kadin bir anda Boyle bir laf beklemedigi icin sasirmis ve afallamis... -"Affedersiniz anlayamadim beyefendi tekrar eder misiniz?" diye sormus. Bunun uzerine Adam yine: -"A.ina koydugumun bankasinda boktan bir hesap actirmak istiyorum" demis. Kadin cok bozulmus ve: - "Aman beyefendi! Lutfen sozlerinize dikkat edin ve NE istediginizi kibarca soyleyin" demis. Adam DA hicbir degisme yok, ayni lafi tekrar tekrar soylemis... En sonunda bankadaki kadin dayanamamis ve "Ben sizi mudurumun yanina gotureyim de, derdinizi ona anlatin" demis. Mudurun yanina gitmisler Adam yine ayni sekilde mudure istegini iletmis. Mudur: "Beyefendi, elemanim son derece hakli. Bu sekilde konusursaniz korkarim size yardimci olamayacagim, lutfen bu sekilde konusmanizin nedenini anlatir misiniz?" demis. Bunun uzerine Adam: - "Agzina s.ctigimin sayisal lotosundan en buyuk ikramiye bana cikti ve bunu amina koydugumun bankasinda boktan bir hesap actirarak degerlendirmek istiyorum" demis... Bu lafi duyan mudur eliyle bankadaki bayani isaret ederek yuksek sesle adama demis ki: "Ve bu ****** size yardimci olmuyor, oyle MI...? " | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| deli dolu çocuk Üyemize Konusu İçin Teşekkür Edenler | oguzcantoptas (25-08-2008) |
| | #2 | ||
|
Üye No: 86
İsim: esra cesaretli Yaş: 16 Nerden: tbal=) Ruh Halim: |
zuhahahaaa ![]() sper yaa.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
cıxssssssssssss çok acık yazmıssın ama güsel paylasım icin saol......... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
Cevap: Paranın yaptırdıkları:D:D acayip komedi ya | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
Cevap: Paranın yaptırdıkları:D:D müthiş emeğine sağlık | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 | ||
| |
Cevap: Paranın yaptırdıkları:D:D hahahaahah süperrr | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 | ||
| |
Cevap: Paranın yaptırdıkları:D:D çok komik değil... ve açıkçası biraz daha sansür gerekiyormuş.. | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Komik Bölüm Katagorisinde ve Fıkralar Forumunda Bulunan Paranın yaptırdıkları:D:D Konusunu Görüntülemektesiniz.=>HESAP Adamin biri bir bankaya girmis ve bankadaki gorevli kadina: -"A.ina koydugumun bankasinda boktan bir hesap actirmak istiyorum" demis. Kadin ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |