Komik Bölüm Katagorisinde ve Fıkralar Forumunda Bulunan 4 Işlem Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bir gün öğretmen 4 işlemi daha yeni öğrenmeye başlayan öğrencilerine sormuş: "Çocuklar iki iki daha kaç yapar parmak hesabı yapmadan ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 | ||
| |
Bir gün öğretmen 4 işlemi daha yeni öğrenmeye başlayan öğrencilerine sormuş: "Çocuklar iki iki daha kaç yapar parmak hesabı yapmadan cevap verin bakalım." demiş. Ali kurnazlık yapıp parmaklarıyla hesaplamış ve hemen "Dört eder öğretmenim." demiş. Buna pek inanamayan öğretmeni Ali'yi tahtaya çıkarmış ve "Ellerini arkanda birleştir peki şimdi söyle bakalım üç üç daha kaç yapar?" demiş. Ali çaktırmadan yine parmaklarını kullanıp altı yapar öğretmenim demiş. Öğretmen yine ikna olmamış. "Ellerini cebine sok ve söyle bakıyım beş beş daha kaç yapar?" diye sormuş. Ali birkaç saniye tavana bakarak göz gezdirip cevap vermiş: "Onbir yapar öğretmenim!" | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 | ||
| |
Cevap: 4 Işlem ay ben anlamadım yani anladım da acaba ne anladım doğru mu anladım kendi çapımda uyduruyom mu | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
Cevap: 4 Işlem guzel mıs elıne saglık... | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
|
Üye No: 1640
İsim: SAMET Yaş: 16 Nerden: M.T.C. Ruh Halim: |
Cevap: 4 Işlem biliodummu acaba tanıdık geldi | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
|
Üye No: 138
İsim: reMZi Yaş: 16 Nerden: aMisoS:D Ruh Halim: |
Cevap: 4 Işlem zuhahaha manyak fıkra | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Komik Bölüm Katagorisinde ve Fıkralar Forumunda Bulunan 4 Işlem Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bir gün öğretmen 4 işlemi daha yeni öğrenmeye başlayan öğrencilerine sormuş: "Çocuklar iki iki daha kaç yapar parmak hesabı yapmadan ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |