Komik Bölüm Katagorisinde ve Fıkralar Forumunda Bulunan komiklerrr-3 Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Iyyyyyyy Alo!Aslı yok mu? Aslı yok fotokopisi olmaz mı? Sizde bit şampuanı var mı kirlendi hayvancıklar Ayda 200 milyon kazanmak ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
|
| | #2 | ||
| |
Cevap: komiklerrr-3 FINDIKLAR Yoksulların hayatıyla ilgili araştırma yapan gazeteciler bir köyde yaşlı bir kadınlar röportaja başlayacaklardır.ANCAK BAŞLAMADAN ÖNCE MUHABİRLERİN GÖZÜ MASANIN ÜSTÜNDE DURAN FINDIKLARA ilişir.Yemek için yaşlı kadından izin alırlar.Yaşlı kadın elbette yiyebilirsiniz afiyet olsun der.Muhabirler farkında olmadan fındığı bitirirler.Daha sonra bunu fark ederek kadından özür dilerler.Kadın: Hiç önemli değil ben fındıklarını yemiyorum sadece çikolatasını emyorum der. amannnnnnnnnn ![]() güzeller teşekkür ettik | ||
Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 | ||
| |
Cevap: komiklerrr-3 -Ucuz bir şey olsun dediğinde -Fiyatlar 2 ila 200 dolar arasında demiş tezgahtar -2 dolarlık olan nasıl bir model -Bu butonu kulağınıza takıp şu teli boynunuzun üzerine bırakıyorsunuz efendim -Bu nasıl çalışıyor. -Bu çalışmıyor efendim bunu görenler daha yüksek sesli konuşuyorlar. müthiş ya ![]() ![]() | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 | ||
| |
Cevap: komiklerrr-3 çok komik hele nene müthişmiş | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 | ||
| |
Cvp: komiklerrr-3 ![]() güzelmiş | ||
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Komik Bölüm Katagorisinde ve Fıkralar Forumunda Bulunan komiklerrr-3 Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Iyyyyyyy Alo!Aslı yok mu? Aslı yok fotokopisi olmaz mı? Sizde bit şampuanı var mı kirlendi hayvancıklar Ayda 200 milyon kazanmak ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |