+ Konuyu Cevapla
Toplam 8 Sonuç Bulundu.Gösterilen Sonuçlar 1 / 8

Konu: süper bi fıkraaa:D şiddetle tavsiye edilir

Moderator invader7474 is a splendid one to behold invader7474 is a splendid one to behold invader7474 is a splendid one to behold invader7474 is a splendid one to behold invader7474 is a splendid one to behold invader7474 is a splendid one to behold invader7474 is a splendid one to behold invader7474 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    114
    Aldığı Teşekkür: 137

süper bi fıkraaa:D şiddetle tavsiye edilir

Adamin biri arabasiyla yolda gidiyomuş.. derken tam bi manastirin ordan gecerken araba arizalanmiş... adam ugraşmiş etmiş ama bakmiş ki olmiycak, hava da karariyo, gidip manastirin kapisini calmiş:

- Afedersiniz... ben burdan geciyodum ve arabam arizalandi... gidebilicegim hicbir yer yok geceyi burda gecirebilir miyim?

Rahipler memnuniyetle adami iceri almişlar, ona yemek vermişler hatta arabasini da tamir etmişler.. derken uyku vakti gelmiş... adam tam uykuya dalicagi sirada, koridordan gelen cok tuhaf bi ugultuyla irkilmiş..... birkac dakika sonra ugultu kesilmiş ve adam uyumuş.. sabah uyanir uyanmaz rahiplere "o ses ne sesiydi?"diye sormuş,rahipler "ne oldugunu sana soyleyemeyiz, cunku sen bi rahip diilsin..." demişler.. adam biraz bozulmuş ama yine de rahiplere teşekkur etmiş, arabasina atlamiş yoluna devam etmiş...

Aradan birkac yil gecmiş... adam yine arabasiyla ayni yoldan gecerken yine arabasi tam manastirin orda bozulmuş... adam yine kapiyi calmiş, rahipler adami iceri almişlar arabasina bakmişlar,ve gece olup da adam yatinca yine koridordan ayni tuhaf ses gelmez mi..... "bunu mutlaka ogrenmeliyim"diye sabahi zor etmiş, sabah rahiplere sordugunda rahipler yine ayni cevabi
    vermişler: "Sana soyleyemeyiz, cunku sen bir rahip diilsin..."

Adam bunun uzerine "pekala...."demiş.. "bakin o sesin ne oldugunu ogrenmek icin deli oluyorum...bana soylemenizin tek yolu benim bi rahip olmamsa, tamam olucam... bunun icin ne yapmam gerekiyor?" Rahiplerden biri cevap vermiş:

"Bunun icin dunyayi baştan sona geziceksin, yeryuzunun tamaminda kac sim tanesi ve kac kum tanesi oldugunu bulucaksin.... buraya donup bize soyledigin zaman sen de artik bizdensin...."

Adam kafaya koymuş bi kere o ugultunun ne oldugunu ogrenicek .. yola duşmuş, 45 sene boyunca dunyayi gezmiş dolaşmiş gorevini tamamlamiş, ve manastira geri donup kapiyi calmiş.... rahiplerden biri kapiyi acinca adam hemen iceri dalmiş:

"Beni hatirladiniz di mi.. o sesin ne oldugunu bana soylemeniz icin butun dunyayi dolaştim, butun sim tanelerini ve kum tanelerini tek tek saydim...
    işte istediginiz sayilar: dunyada 145.236.284.232 sim tanesi, 231.281.219.999.129.382 kum tanesi var..."

Rahipler "BRAVO..!!"demişler.. "Artik sen de bizdensin... gel bakalim şimdi seni o sesin kaynagina goturucez..." ve adami koridordan gecirip tahta bi kapinin onune getirmişler...baş rahip "işte ses burdan gelir" demiş... adam kapiyi acmak istemiş ama kilitliymiş,"anahtari verir misiniz?"demiş, baş rahip ona anahtari vermiş... adam kapiyi acip iceri girmiş,karşisina bu kez taştan bir kapi cikmiş.. o da kilitliymiş, adam onun da anahtarini istemiş, kapiyi acmiş, iceri girince bu kez karşisina yakut renkli bir kapi cikmiş.. o da kilitliymiş,

Adam baş rahipten anahtari almiş, iceri girmiş, bu kez de karşisina zumrut kapli bi kapi,çikmiş, adam onun da anahtarini istemiş iceri girmiş derken adam bu şekilde tam 15 tane degişik kapilardan gecmiş, en sonunda karşisina altin renkli bi kapi cikmiş..baş rahip adama o kapinin anahtarini verirken "işte son kapinin anahtari...."demiş... adam kilidi acmiş, iceri girmiş... ve en sonunda o tuhaf sesin kaynagi olarak karşisina ............

..... ne ciktigini malesef size soyleyemem, cunku siz bir rahip diilsiniz
    SENİNLE AĞLADIK SENLE GÜLDÜK BİZ
    SEVDAMIZ UĞRUNA CANLAR VERDİK BİZ

SİYAHIN ZİNDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK
    HERKESE NASİP OLMAZ
    BEŞİKTAŞLILIK

Bağımlı Üye mervis has a spectacular aura about mervis has a spectacular aura about mervis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    19
    Aldığı Teşekkür: 20

Cevap: süper bi fıkraaa:D şiddetle tavsiye edilir

hahahaha

"Öyle bir dünyada yasiyoruz ki,
    bir peşin hükümü söküp atmak,
    atomu parçalamaktan daha zor."
    Albert EINSTEIN

manama: Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    546
    Aldığı Teşekkür: 229
    Blog Başlıkları
    13

uleennnn bu bana yapılmazzz hıh merak etmiyomm
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ediyommmm
    Çünkü insanlar eşit değildirler. Gerçek budur. Ve benim istediğim şeyi onlar istemezler.

"Tüm anahtarlar birdenbire
    Uçup ortadan kaybolmalı
    Ve her anahtar deliğine
    Bir maymuncuk uydurulmalı!"
    Hep böyle düşünür kesinkes
    Herkes - maymuncuk olan herkes...
    Nietzsche

Tecrübeli Üye !!HLL!! has a spectacular aura about !!HLL!! has a spectacular aura about !!HLL!! has a spectacular aura about !!HLL!! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    52
    Aldığı Teşekkür: 6

yaa kafayı yedim ya bu neeee

Moderator invader7474 is a splendid one to behold invader7474 is a splendid one to behold invader7474 is a splendid one to behold invader7474 is a splendid one to behold invader7474 is a splendid one to behold invader7474 is a splendid one to behold invader7474 is a splendid one to behold invader7474 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    114
    Aldığı Teşekkür: 137

afiyet olsunnnn ilk okudumda ben de aynı tepkileri vermştm
    SENİNLE AĞLADIK SENLE GÜLDÜK BİZ
    SEVDAMIZ UĞRUNA CANLAR VERDİK BİZ

SİYAHIN ZİNDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK
    HERKESE NASİP OLMAZ
    BEŞİKTAŞLILIK

Tecrübeli Üye mürvet will become famous soon enough mürvet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    4
    Aldığı Teşekkür: 20

zuhahahaaa

Kıdemli Üye yalnız is a glorious beacon of light yalnız is a glorious beacon of light yalnız is a glorious beacon of light yalnız is a glorious beacon of light yalnız is a glorious beacon of light yalnız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    12
    Aldığı Teşekkür: 59

hahahaaaaaaaaaa

Geçerken Uğradım seguriti is on a distinguished road seguriti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    0
    Aldığı Teşekkür: 0

+ Konuyu Cevapla

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread