+ Konuyu Cevapla
Toplam 9 Sonuç Bulundu.Gösterilen Sonuçlar 1 / 9

Konu: erkek erkeğe:D

Tecrübeli Üye mürvet will become famous soon enough mürvet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    4
    Aldığı Teşekkür: 20

erkek erkeğe:D

2 haftalık evli bir çift.. Adam bir akşam yalnız başına çıkıp arkadaşlarıyla eğlenmek ister.. Karısına; "Sevgilim, ben çıkıyorum" der.

Evden çıkmak üzere kapıya yöneldiği sırada karısı sorar; "Nereye gidiyorsun hayatım?"

Adam soruya duraksamadan; "Bara gidiyorum bi tanem arkadaşlarımla bişeyler içeceğiz.." diye yanıt verir.

Karısı hemen sevecen bir ses tonuyla "Aman da aman benim kocacığım içki mi istiyormuş!" diye hemen minibar'a koşar ve 12 ülkeden 25 degi*** içki çeşidini adamın karşısına koyar...

Adam bunun üzerine; "Benim düşünceli tatlı sevgilim. Çok teşekkür ederim, ama barda... Biliyorsun.. Buz gibi bardakta...."

Adam daha cümlesini bitiremeden kadın hemen mutfağa koşar, derin dondurucudan çıkardığı bardağı koşa koşa adama getirir.. "Aman da aman benim aşkım içkisini buz gibi bardakta mı içmek istiyormuş.. Al bakalım." diyerek bardağı adama verir.

Adam şaşırmış vaziyette; "Benim güzel kurabiyem. Ama barda buz gibi içkimi içerken yanında yediğim çerezler. Bilsen canım nasıl çekti. Sana söz, 2-3 saat içinde döneceğim."

Kadın; "Aman da aman benim canımın içi kocacığım çerez mi istiyormuş." der ve koşa koşa içeri gider.

Döndüğünde bir tepside 15 çesit çerez, fıstık, fındık, ne ararsanız tabaklara koyup adama getirir. Adam artık dudaklarını ısırmaya başlamıştır ve son bir güçle kadına der ki; "Ama benim güzel meleğim, barda biliyorsun hani arkadaş arkadaşa ortamda. Erkek erkeğe bi muhabbet vardır bilirsin, hani biz kendi aramızda biraz "rahat" konuşuruz.." der.

Ve bunun üzerine kadın ona gülümser; "Aman da aman benim bitanecik kocacığım erkek erkeğe rahat muhabbet etmek mi istiyormuş. O zaman... BANA BAK OĞLUM! AL ŞU LANET OLASI IÇKİNİ BARDAĞINA DOLDUR VE ÇEREZLERİNİ DE YE ZIKKIMLAN, HİÇBİRYERE GİTMİYORSUN ANLADIN MI? KOÇÇÇÇUM!!!!!"
    Konu mürvet tarafından (07-06-2009 Saat 01:55 PM ) değiştirilmiştir.

Tecrübeli Üye No_Winston will become famous soon enough No_Winston will become famous soon enough No_Winston - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    53
    Aldığı Teşekkür: 15

Cevap: erkek erkeğe:D

Mükemmel
    İranlı Şair Demiş ki "Aşka Ucarsan Kanadın Yanar" Bu Söze Hitaben Hz.Mevlana da Demişki " Aşka Ucmassan Kanadın Neye Yarar...!!...

MüLakatın Yolları Tastan AhhhBekle Bu Sefer Son Sefer...

İnsan Kendi Yalanlarıyla Mutlu Olmayı a Gerceklerden Daha Cok Seviyor...

Kıdemli Üye asilturk is a jewel in the rough asilturk is a jewel in the rough asilturk is a jewel in the rough asilturk is a jewel in the rough asilturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    365
    Aldığı Teşekkür: 87
    Blog Başlıkları
    5

güzelmişş

Tecrübeli Üye mürvet will become famous soon enough mürvet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    4

başını ek*** yapmışım şimdi düzelttim

Kıdemli Üye yalnız is a glorious beacon of light yalnız is a glorious beacon of light yalnız is a glorious beacon of light yalnız is a glorious beacon of light yalnız is a glorious beacon of light yalnız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    12
    Aldığı Teşekkür: 59

süper ötesi

manama: Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani is a splendid one to behold Disibani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    546
    Aldığı Teşekkür: 229
    Blog Başlıkları
    13

Eheheeh adamın cevabını ya da en azından yüz ifadesini çok merak ediyorum
    Sevdim bu kadını
    Çünkü insanlar eşit değildirler. Gerçek budur. Ve benim istediğim şeyi onlar istemezler.

"Tüm anahtarlar birdenbire
    Uçup ortadan kaybolmalı
    Ve her anahtar deliğine
    Bir maymuncuk uydurulmalı!"
    Hep böyle düşünür kesinkes
    Herkes - maymuncuk olan herkes...
    Nietzsche

Kuzen SüRMeNeLi is a glorious beacon of light SüRMeNeLi is a glorious beacon of light SüRMeNeLi is a glorious beacon of light SüRMeNeLi is a glorious beacon of light SüRMeNeLi is a glorious beacon of light SüRMeNeLi is a glorious beacon of light SüRMeNeLi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    93
    Aldığı Teşekkür: 35

komikmis elıne saglık....

Bağımlı Üye mervis has a spectacular aura about mervis has a spectacular aura about mervis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    19

e bende olsam bende göndermem
    güzel teşekkürler

"Öyle bir dünyada yasiyoruz ki,
    bir peşin hükümü söküp atmak,
    atomu parçalamaktan daha zor."
    Albert EINSTEIN

Bağımlı Üye Hayalet_Şair will become famous soon enough Hayalet_Şair will become famous soon enough Hayalet_Şair - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür Et
    79
    Aldığı Teşekkür: 19

zuahhaahahah mükemmel.cuk oturtmuş kadın lafları

hAyat SeN nE TatLıyMışSıN mEğER!!!!

her bugün yarın olmaya mahkum!

+ Konuyu Cevapla

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread