ForumOjen Özel Katagorisinde ve Forum Yarışmaları Forumunda Bulunan Banner Yarışması Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Forumojen'e Banneri Yap Repleri Kap (: Banner Özellikleri : 990x200 Ebatlarında jpg,bmp,GIF,JPEG formatlarında Arka Plan Beyaz Tercihimizdir(Temamıza Uygun Arka Planda ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #1 (permalink) |
| 3278 ![]() Blog Başlıkları: 24 |
Forumojen'e Banneri Yap Repleri Kap (: Banner Özellikleri :
Program Adı : AAA LOGO Özellikler: İçerisinde bi ton logo ve yazı stili bulunmakta.Yaptıgınız tasarımları dilediğiniz formatta kaydedebılırsınız.Tasarımlarınızı Dıledıgınız Olcude Ayarlayıp Yapabılırsınız..Birçok ünlü firmanın logo tasarımı bu programın içerisinden cıkmıstır.Seriali Rar dosyasının ıcındedır.Programı kurdugunuzda Bır web sıtesı acılır otamatık olarak o sıteyı kapayın gıtsın (: Kod: yaptıgınız bannerleri burada yayınlayabilirsiniz.yayınlanan bannerler arasından ozellıklere en uygunu secılıp forumumuzun bannerı yapılıp tasarım sahıbıne de 100 rep verilecektir.. Kolay gelsin.. |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #2 (permalink) |
| Çıldırtır ![]() |
Bill artık yaşlandık mı neee.böle düşünenler olabilir yani özeleştiri önemlidir dimi ![]() Neyse güzel bişeler cıkcağı kanısındayım..aramızda kalsında bunu yapcak birini biliyorum ben...tüpper yapar..tasarım yapıyor böle bir program da kullanmıştır bizm içinde yapar.ben bişiler karalim bakim oluyor mu? |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 (permalink) |
| Freelance Design ![]() |
İlk Çalışmam Sade Ama Olsun ![]() 2.side Bu ![]() önerilerinizi bekliyorum ![]() ![]() bi tane daha... Konu Ultrasam@ tarafından (01-09-2007 Saat 02:10 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood Yapmayınız! |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 (permalink) |
hmm fena deil aslında dunyayı bıraz daha kucultebılırdın mesela. site dediğin boyle olur sloganını bıraz daha hafıflestırebılırdın. son resimdeki dusunce guzel aslında bıraz daha guzellestırılebılır tabı dıger uyelerımızın yorumlarıda onemlı emegıne saglık.. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 (permalink) |
Flash Olmazmı YapsaM |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 (permalink) |
aslında olabilir dene istersen fazla buyuk olmasına da gerek yok orn: 500*150 600*150 gibide olabilir |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 (permalink) |
oke bilalim Eyw Yapicam En Kısa Zamanda ... Ne Kadar Rep Verilio Boşuna Uğraşmiim |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 (permalink) |
ilk mesajda yazıo canım benım (: |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 (permalink) |
tamam gördüm okuma özürllüüm la ben |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 (permalink) |
| Tecrübeli Üye ![]() |
herkese kolay gelsin güzel yarışma bizim gibi amatörler içinde iyi deneyim olabilir |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve Forum Yarışmaları Forumunda Bulunan Banner Yarışması Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Forumojen'e Banneri Yap Repleri Kap (: Banner Özellikleri : 990x200 Ebatlarında jpg,bmp,GIF,JPEG formatlarında Arka Plan Beyaz Tercihimizdir(Temamıza Uygun Arka Planda ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |