ForumOjen Özel Katagorisinde ve Forum Yarışmaları Forumunda Bulunan SouthPark Karakteri Yarışması Konusunu Görüntülemektesiniz.=>yarısmaya bır karakterle katılabılınır senınkınde ıkı karakter var ehuehuz...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #11 |
| Nefrette Bir Duygudur!! ![]() Ruh Halim: |
yarısmaya bır karakterle katılabılınır senınkınde ıkı karakter var ehuehuz |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #12 |
Al hidrojen senin için program print screen yok dedin bu mesajdan sonra print screen i bulsan bile eminim bu programı kullanacaksın (: cok basıt Kurulum: Programı Indırıyorsun Rar dan cıkarıyorsun Cıkan Mavı Dosyaya Tıklıyorsun ve bır pencere acılıyor acılan pencereye stand by deyıp kapatıyorsun..(Eğer jpg formatıda kaydetmek ıstıyorsan ordakaki kaydet sekmesine tıklayıp ordan dosya turunu jpg yapabılırsın) Program kapanıyor daha sonra resim cekmek istediğin zaman F6 ya basıyorsun daha sonra mause ile cekmek ıstedıgın bolgeyı secıyorsun tıpkı paint teki gıbı ![]() daha sonra ok diyorsun masa ustune bakıyorsun aaa oda ne resmın masa ustunde ![]() Hadi kolay gelsın ... bu programın ustune senden ınanılmaz karakterler beklıyorz (: Program Ektedir.. *Artık Yeni Screen tuşun f6 (: Konu AnesTetiC tarafından (09-10-2007 Saat 07:47 PM ) değiştirilmiştir.. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #13 |
| ...sonbahar... ![]() |
biLaL bnm awatrım oLabLr mi biz ztn grup oLark BİRiz![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #14 |
yarısma kuralları geregınce eskı karakterler kullanılmamalı yenıden tek bır karakter olusturmalısın.. *aslına bakarsan cok hos olmus ama malesef |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #15 |
| ...sonbahar... ![]() |
böhüüüü... ![]() taam bnde yenisni yaparm ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #16 |
| Sonsuza.. ![]() Ruh Halim: |
ben yokmuyum yhaa. ayıp edion ama merweee ![]() çömeziz die etmediiinizi bırakmıyonuz zaate![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #17 |
| ...sonbahar... ![]() |
oLe deme aLi yhaa... uzuosn bni ama... comsun tmm eziom sni tmm uzuLme bu kdr tkmaaaa....![]() bu arada bunu yarısmya katıLmk icn yabmadm yeniLnmsi gerekn bazi seyLr icn yabtm ![]() ![]() eskisyLe brzck aynı gbi oLdu ama naapaLm insn 3 ayda deisemio ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #18 |
| Sonsuza.. ![]() Ruh Halim: |
neyse takmiim bare ![]() |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #19 |
merve emegıne sağlık ama ben anlatamadım galıba tek bır karakter olusturacaksın tıpkı senden oncekılerın olusturdugu gıbı |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #20 | |
| Tecrübeli Üye ![]() Ruh Halim: |
Alıntı:
utandırdınız beni ama bunca ısrar etmemin üzerine süper bişi yapmazsam ayıp yaa ben vazgeçtim yapmıcam | |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve Forum Yarışmaları Forumunda Bulunan SouthPark Karakteri Yarışması Konusunu Görüntülemektesiniz.=>yarısmaya bır karakterle katılabılınır senınkınde ıkı karakter var ehuehuz...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |