ForumOjen Özel Katagorisinde ve Forum Yarışmaları Forumunda Bulunan eheee bulun baqalım =)) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bir gün 3 adam saat 7'de tren garına gelmişler.ilk kalcak tren için bilet istemişler.ilk trende saat 8'de kalkcakmıs.bunlar 10 dklık ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |
| | #1 (permalink) |
| Cadı Kazanı..!! ![]() |
Bir gün 3 adam saat 7'de tren garına gelmişler.ilk kalcak tren için bilet istemişler.ilk trende saat 8'de kalkcakmıs.bunlar 10 dklık mesafede olan cafeye gitme kararı almıslar cunkü daha 1 saat warmıs trenin gelmesine..bunlar cafeye gitmişler geri geldiklerinde tren kaçmıs.... bi sonraki trende saat 10'daymıs..saat 10'da bilet almışlar..bu sefer 2 saat war bunlar biz yine gideliim cafeye bu sefer erkenden geliriz demişler...Biizmkiler burda tw izlemeye dalmasınlarmııı bi geliolar 10 trenide kaçmısss... sonraki tren 12'ye bunu kaçırmamları lasım cunki saat gec oldu..nese bi süre bekliolar ama yine dayanamıolar gidiolar cafeye..sonra geri geliolar bi bakıolar tren tammm kalkmak üzere 1. adam atlıo hemn 2. adamda atlıo ama 3. kalıoo yetişemio sonra adam deliriomu ne oturupp gülmeye başlıoo..sonra ordaki bilet satan adam dioki adam 3 trenide kaçırınca kafayı yedi ondan gülüo heralde dio. sonra gidio adamın yanına dio kardeşş neye gülüon adam anlatıo neye güldüğünü görewlide başlıo gülmeyee![]() ![]() Amann tanrımm bu adamlar neye gülüolar???? |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye olmalısınız Ücretsiz üyelik |
| !-8['']5R4-! Üyemize Konusu İçin Teşekkür Edenler | AnesTetiC (10-04-2008) |
| | #2 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() |
yaw ben bubnu biliodumm neydi bunn cevabıı dilimiin ucundaa |
| | #3 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() |
emin değilim ama o binen 2 kişi binemeyeni uğurlamaya gelenlerdi heralde ![]() |
| | #4 (permalink) |
| Cadı Kazanı..!! ![]() |
yha kardeşim bilion mademmm söleme ne anlamı kaldı şimdiii ![]() yha ben bu soruyu soruodm onceden kimse bilmiodu pufff![]() dayım sormustu bana we 1 ay cwbını sölememişti![]() ![]() tebrikler bu arada ilk denemede buldun ![]() |
| | #5 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() |
tebrık ederım arkadaısm ben olsam ben mı aklına geldım derdım ![]() |
| | #6 (permalink) |
| 3278 ![]() Blog Başlıkları: 24 |
neyini tebrik ediyorsunuz ki ... biraz kafa yormak isteyen arkadasları da engellemiş!!!! |
| | #7 (permalink) |
| saçlı garının gızı ![]() |
var ya tam cvbı yazıodum dedim bi ne yazmışlar bakim zönk die kaldım nese kısmet anam |
| | #8 (permalink) |
| Tecrübeli Üye ![]() |
üzülme ablam ya biz bilioz ztn snn herbişeyi bildiğini ![]() ![]() |
| | #9 (permalink) |
| saçlı garının gızı ![]() |
ehehehh yav bu imajı nasıl elde ettim ben allah allah ![]() ![]() nese ![]() |
| | #10 (permalink) |
| Tecrübeli Üye ![]() |
acaba nasıl ![]() ![]() |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve Forum Yarışmaları Forumunda Bulunan eheee bulun baqalım =)) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bir gün 3 adam saat 7'de tren garına gelmişler.ilk kalcak tren için bilet istemişler.ilk trende saat 8'de kalkcakmıs.bunlar 10 dklık ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |