ForumOjen Özel Katagorisinde ve Forum Yarışmaları Forumunda Bulunan Zekana ne kadar güveniyorsun? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bu soru iş başvurusu yapan 40 kişiye sorulmuş.İçlerinden biri doğru cevabı vermiş.Soru şu: Bir korsan gemisinde bir kaptan ve üç ...
| |||||||
| Kayıt ol | Bloglar | Üye Listesi | Albümler | Etiketler | Arama | Bugünki Mesajlar |
| Uyarılar |

| | #1 |
| fenerliamigo ![]() | Zekana ne kadar güveniyorsun?
Bu soru iş başvurusu yapan 40 kişiye sorulmuş.İçlerinden biri doğru cevabı vermiş.Soru şu: Bir korsan gemisinde bir kaptan ve üç adamı varmış.Korsan gemisinde iki oda varmış.Birinde kaptan diğerinde adamlar kalıyormuş.Korsanların çaldıkları altınlar kaptanın odasında duruyormuş.Adamlar kaptanın altınları alıp kaçacağını düşünüyorlarmış ve aralarında bir karar almışlar ''kaptanın odasına kapısını tıklayarak gireriz,eğer içerdeyse bizim odamız zannettik deriz,içerde değilse altınları alıp gideriz''.Kapıyı tıklayıp odaya girmişler kaptan odadaymış.Pardon kendi odamız zannettik demişler ama kaptan siz altınları çalmaya geldiniz demiş. Peki kaptan adamların altınları çalmaya geldiğini nasıl anlamış?.. |
| | Mesaj içeriğini kopyalayabilmek için üye
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| bozayı Üyemize Bu Mesajı İçin 3 Kişi Teşekkür Etti: |
| | #2 |
| daY-dRéaméR..! ![]() Ruh Halim: | Cevap: Zekana ne kadar güveniyorsun?
cünkü kaptan kendi odaSına kapıyı calarak girmezki direk dalar odaSına .. ordada yanlış geldik demiş kaptan .. kendi odaSına naSıl yanlış gelebilrki.. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #3 |
| Sonsuza.. ![]() Ruh Halim: | Cevap: Zekana ne kadar güveniyorsun?
bi insan kendisinin sandıı odaya kapıyı çalarak mı girer yaa koptum |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #4 |
aSiltürk Sen koptun ama bunu bilemeyenler bile var bilionmu ... Konu ..[ NazLı ].. tarafından (14-05-2008 Saat 05:12 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: ifade hataSı |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #5 |
| Cadı Kazanı..!! ![]() Ruh Halim: | Cevap: Zekana ne kadar güveniyorsun?
Kızım niye dalga geçiyon milletle aa olabilir bilmiyolardır belki |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #6 |
dalga gecmek amaclı Söylemedim ...aSiltürkün kopmaSına dedim bilmeyenler vardır die oalbilir anlamında.. |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #7 |
| na/iyi ![]() Ruh Halim: | Cevap: Zekana ne kadar güveniyorsun?
kimse kendi kapısını çalarak girmezki yav bilen bilir bilmeyen bilmez uzatmayın |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #8 |
| Sonsuza.. ![]() Ruh Halim: | Cevap: Zekana ne kadar güveniyorsun?
boşver büşra. o bana demiş benim sorunum. salla. ben mesaj atmamışım sen nie yoruluon ki |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #9 |
| Cadı Kazanı..!! ![]() Ruh Halim: | Cevap: Zekana ne kadar güveniyorsun?
Anaa ne kadar kastık bee.. ![]() Ben onu seyy yüzünden demiştim ilk bende anlamadımda..![]() sonunda sölettiniz haa hııh |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
| | #10 |
| Amatör Üye ![]() | Cevap: Zekana ne kadar güveniyorsun?
anlamadım:d:d |
olmalısınız Ücretsiz
üyelik |
![]() |
| Etiketler |
| korsan |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumOjen Özel Katagorisinde ve Forum Yarışmaları Forumunda Bulunan Zekana ne kadar güveniyorsun? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Bu soru iş başvurusu yapan 40 kişiye sorulmuş.İçlerinden biri doğru cevabı vermiş.Soru şu: Bir korsan gemisinde bir kaptan ve üç ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |